Prijava

Vaša prijava

Slaven Grgac trener Meštrice a novi igrač je Filip Matek


Iznenadan susret uoči nedjeljnje prvenstvene utakmice Turopoljac-Dubrava (V) u Kučama. Negdašnji trener Vatrogasca iz Kobilića Slaven Grgac razgovarao je s predsjednikom Turopoljca Tihomirom Jakovljevićem.

 

nog_slaven-grgac-novi-strateg-mestrice-2
Slaven Grgac, novi strateg Meštrice.

 

“Podižem dokumente Filipa Mateka koji iz Turopoljca seli u Meštricu gdje sam trener. Niste znali? Na poziv Mile Lokmera i Stanislava Kljutića, čelnih ljudi kluba iz Gornje Lomnice, prihvatio sam vođenje seniorske momčadi. Nismo prezadovoljni startom u prvenstvo mada nema posebnih imperativa. Cilj je bez stresa zadržati status i postepeno posložiti kvalitetniju momčad uz red i rad što podrazumijeva i redovito treniranje. U tom cilju prvi korak je dovođenje kvalitetnog napadača Mateka a drugi u nedjelju doma imperativno pobijediti posljednje plasirani Zvekovac” – otkrio je Grgac koji inače živi u Buzinu.

 

“Ljetos je klub napustilo nekoliko stožernih igrača i to se moralo osjetiti. Osim toga nije nas do sada ni fortuna mazila. Za primjer, protiv Turopoljca doma dobro smo parirali i onda primili jedini pogodak u samom finišu utakmice. Želim također naglasiti da mi je cilj promjeniti način razmišljanja igrača. Moraju oni shvatiti da se i u šestom rangu nogometa mora redovito i savjesno trenirati jer je to u drugim klubovima ukorjenjeno pravilo. Rekreacijski pristup više ne prolazi ni u najnižoj 2. županijskoj ligi” – naglasio je Grgac.