Prijava

Vaša prijava

Mičevčani u negativnoj seriji od pet poraza


Mičevčani su upisali peti uzastopni poraz, treći na svom igralištu (Jamnica 0:1, Bistra 0:2), u susretu u kojem su u prvom poluvremenu bili u posve podređenoj ulozi. Gosti iz Hrastja, čiju igru odlično vodi Mario Rac, stvarali su brzom igrom zrele prigode i onda ih olako prokockali. Promašili su redom Pižir u 16. i 24. (obranio je vratar Sušin), Lukić u 26., Gotal u 33. na ubačaj Oroza, A. Stojanović u 35. na centaršut Raca i J. Stojanović iz blizine u 38. minuti. Prije toga (36.) domaći su zamalo došli u vodstvo kada je Oroz nespretno prebacio svog vratara, ali lopta je završila u korneru.

 

klas-croatia-topic-1

Nakon odmora Fišer je povezao redove domaćih, uspostavljena je ravnoteža, a u 61. odlična akcija D. Bedekovića i zicer za Smoleca čiji udarac vratar Pintar nogom odbija u korner. Odbijenu loptu iz kuta prihvata Fišer i iskosa gađa suprotne rašlje za još jednu sjajnu obranu Pintara i novi udarac iz kuta. Obostrano otvorena igra prelomljena je u korist gostiju u posljednjih deset minuta. Duel u 81. na sredini igrališta sudac nije označio prekršajem za domaće, brzi kontranapad gostiju okončao je Jure Stojanović projektilom s desne strane u suprotne rašlje za vodstvo Croatie. Isti igrač je u 87. iskoristio pogrešku vratara domaćih i s loptom se ušetao u prazna vrata za 2:0. Konačni rezultat postavio je mladi Šargač nakon prodora Pižira i ubačaja s lijeve strane na peterac.

 

klas-croatia-2

 

Jedinstvena županijska nogometna liga – 8. kolo
NK Klas –NK Croatia (Hrastje) 0:3 (0:0)
Mičevec. Igralište Klasa. Gledatelja 60. Srijeda, 28.09.2016., 16:30 sati. Sudac: Davor Jukić (Vrbovec). Pomoćnici: Krunoslav Anić i Hrvoje Tišljar (oba Križ). Delegat: Tomislav Jurić (Nova Kapela). Strijelci: 0:1 – J. Stojanović (81), 0:2 – J. Stojanović (87), 0:3 – Šargač (90).

 
KLAS: Sušin, Lončarić, Butković, Kundih, D. Jelić, J. Tadić, D. Bedeković, Fišer (cap.), F. Bedeković, Smolec (od 66. M. Celčić), Barukčić. Trener: Igor Barukčić.

 
CROATIA: Pintar, Grabovac (od 63. Dominko) Dujmić, Gotal (cap.), Lukić, Oroz, A. Stojanović, Pižir, Rac (od 89. Šargač), Mahnet, J. Stojanović (od 88. Žagar). Trener: Dragutin Berdik.

 
Igrač utakmice: Jure Stojanović.

 

galerija fotografija