Prijava

Vaša prijava

Udarnik osrednjom igrom do novih bodova


Predstavnik Udarnika na klupi za pričuve Jurica Šimir opravdano se pribojavao utakmice protiv Save iz Strmca Samoborskog. Poveli su gosti zarana efektnim zgoditkom Grčića glavom na ubačaj Trgovčevića a onda je Sava imala veliku prigodu u 25. minuti i za 0:2. Domaći stoperi izigrani su po sredini pa je Matošević doveden jedan na jedan protiv vratara Feljana i kada se očekivao siguran gol, golman Udarnika instiktom i munjevitim refleksom nogom je izbio loptu s puta prema mreži. Kazna Savi za neiskorištenu priliku stigla je vrlo brzo u 29. minuti kada je srušen Kelava za 11 metara a Brčić sigurno zabio za 1:1. Kristijan Brčić najzaslužniji je za prvo uspješno čupanje Udarnika iz minusa u tekućem prvenstvu.

 

Nakon jedne kontre u 41. minuti kao uragan protutnjao je s centra pored čuvara a kada se spremao zabiti bio je srušen za novi penal kojeg je sam sigurno i realizirao za 2:1. Sava je tu praktički presušila a potpuno ju je s dva brza pogotka primiro Pralas. U 85. minuti novi izlet u nepoznato stopera Ladovića i Stanić je postavio konačnih 4:2. Udarnik je tako uz osrednju igru i nakon 8. kola nedodirljiv s maksimalnim učinkom. Kurilovčani su na utakmici prodali 156 ulaznica a prihod su namjenili za uređenje vodotornja u Vukovaru kao čin nacionalnog zajedništva.

 

 

UDARNIK – SAVA (S): 4 – 2
VELIKA GORICA SRC Kurilovec. Gledatelja 200. Sudac: Nikola Kožar (Donja Stubica). Pomoćnici: Domagoj Filko (Klanjec) i Mario Vincelj (Pregrada). Četvrti sudac: Vlatko Jurešić (Zagreb). Delegat: Marijan Klepo (Zagreb).

 
STRIJELCI: 0:1-Grčić (12), 1:1-Brčić (30-11m), 2:1-Brčić (42-11m), 3:1-Pralas-(47), 4:1-Pralas (55), 4:2-Stanić (85).

 
UDARNIK: Feljan-Strunje (od 32. Mihanović), Ladović, Radoš, Šarić (od 55. Skrbin)-Milanović, Džaja (od 73. Landeka)-Grdenić (od 72. Matanović), Kelava (od 62. Petković), Brčić-Pralas.
TRENER: Boris Perković

 
SAVA STRMEC: Razum-Ovčariček, Kostanjski, Novoselec, Maruna-Halužan, Guliš-Matošević (od 71. Stanić), Vranković (od 63. Domitrović), Grčić (od 86. Sudar)-Trgovčević.
TRENER: Zoran Vukelić

 
IGRAČ UTAKMICE: Kristijan Brčić