Prijava

Vaša prijava

Odlična predstava rukometašica Udarnika na prvenstvenoj premijeri


Rukometašice Udarnika vrlo ugodno su iznenadile na startu natjecateljske sezone 2016./2017., ne samo visokom pobjedom, nego i pristupom te vođenjem s klupe. Ekipa je u odnosu na prošlo prvenstvo promijenjena na nekim ključnim pozicijama, odnosno ojačane su s novim igračicama. Pripreme je odlično odradio trener Dean Vučić, trener koji je u Velikoj Gorici već prijašnjih godina napravio respektabilne rezultate.

 

zrk-gorica
ŽRK Udarnik

 

Startna postava Udarnika bila je ipak iznenađenje: Ivana Tomljanović na vratima, krila Martina Vugrinović i Anita Zrinušić, Andrea Antonić (desni vanjski), Tena Krsnik (srednji), Lorena Broz (lijevi) i Silvija Kramarić na pivot poziciji. Ekipa iz Senja držala se do 4:3 i 7:5, onda je počela zaostajati (12:8, 15:10) i samo je skoro kompletna rotacija u domaćoj ekipi ”zaslužna” da je na poluvremenu bilo samo plus 6 za domaće (17:11).

 

zrk-senia
ŽRK Senia

 

Ulaskom u igru u 33. minuti Danijele Mihaljević igra je još više ubrzana, proradila je Anita Zrinušić i to se pokazalo na rezultatu (20:13, 25:15). Trener domaćih u završnici uvodi u igru i kadetkinje, ali to nije ”otopilo” rezultatsku prednost. Nove igračice? Andrea Antonić odlična, igračica utakmice. Kada se sprema za šut ima dodatno ubrzanje, visoko skače i točno pogađa. Lorena Broz djeluje pomalo flegmatično, razigrava, rijetko se odlučuje na šut. Kompletan dojam o prvenstvenoj uvertiri je vrlo povoljan.

 

zrk-udarnik-senia-9

2.HRL (ž) – Zapad, 1. kolo
ŽRK Udarnik – ŽRK Senia (Senj) 28:19 (17:11)
Velika Gorica. Gradska sportska dvorana. Gledatelja 60. Nedjelja, 02.10.2016., 17 sati. Suci: Matko Buturović i Toni Buturović (oba Zagreb). Nadzornik: Ivan Mikša (Zagreb).

 
UDARNIK: Tomljanović, Letica (vratarke), Krsnik 3, Broz 3, Vugrinović 2(2), Anamarija Štengl, Nedić, Mihaljević 1, Kramarić 3, Skrbin 1, I. Tomljanović, K. Tomljanović 1, Antonić 8, Zrinušić 4, Horvat 1, Čefko 1. Trener: Dean Vučić.

 
SENIA: Legac, Katalinić, Kren (vratarke), Koričić 3, Deželjin 1(1), M. Tomljanović, Bilen 2, Cvjetičanin 4, S. Tomljanović 1, Nekić 2, Slavković 1, Škrgatić, Konta 2(1), Sučić 3, Dorić. Trenerica: Milica Dorić.

 
Sedmerci: Udarnik 4(2), Senia 3(2). Isključenja: Udarnik 4 minute, Senia 6 minuta.

 
Igračica utakmice: Andrea Antonić.

 

galerija fotografija