Prijava

Vaša prijava

Gradonačelnik nagradio Velimira Šandora za uspjeh na Paraolimpijadi


Gradonačelnik Dražen Barišić primio je danas brončanog paraolimpijca Velimira Šandora i u ime Grada mu uručio nagradu od 5.000 kuna za uspjeh u Riu de Janeiru.

 

“To je sada simbolična nagrada za brončanu medalju na Paraolimpijskim igrama, ali kontinuirano ćemo pratiti tebe i tvoj klub kroz cijelu godinu i uvijek ćemo vam biti podrška”, rekao je gradonačelnik Dražen Barišić.

 

lucic-sandor-barisic-matic-ackar

 

“Ja sam cijelo vrijeme znao da vrijedim za tu medalju i da ona mora biti oko vrata. Već dvije godine imam treći rezultat u svijetu, a cilj mi je jednog dana i zlato oko vrata”, bacač diska Velimir Šandor koji se već vratio treninzima.

 

“Velimir Šandor i Mirjana Lučić zaista su opravdali naše povjerenje. Rezultati su fantastični, a mi bi željeli da ovo bude početak jedne još bolje priče. Mi smo prošli tjedan počeli provedbu projekta ‘Tokio’ jer nas za četiri godine očekuju 17. Paraolimpijske igre i vjerujem da ćemo tada imati barem tri ili četiri nova paraolimpijca”, rekao je Darko Matić, bivši predsjednik Sportskog saveza osoba s invaliditetom Velike Gorice.

 


Dođite u subotu u Mraclin na paljenje rakije

Državno Natjecanje iz geografije