Prijava

Vaša prijava

Udarnik i reprezentacija središta Zagreb odigrali bez pogodaka


Hrvatska ima pet nogometnih središta a kroz međusobno natjecanje najbolje se pokazalo Središte Zagreb koje će predstavljati lijepu našu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Kvalifikacije će se odigrati u Mađarskoj od 24. do 28. listopada a u skupini su Hrvatska, Mađarska, Finska i Azerbejdžan. Prvoplasirani će na Euro. Selektor NS Zagreb je Tomislav Gričar koji je na test utakmicu u Kurilovec doveo 29 igrača koji su na širem popisu. Utakmica je bila lijepa za gledatelje a nedostajali su samo golovi. Prilika je na jednoj i drugoj strani bilo u izobilju ali briljirali su vratari Đurđek, Feljan i Kranjčec. Za Udarnik Landeka je zatresao gredu kada je pucao glavom a Čibarić za selekciju NS Zagreb pogodio je snažnim udarcem vratnicu. Utakmica je za oba trenera sigurno ispunila svrhu a najvažnije da ozljeđenih igrača nije bilo. Udarnik je igrao bez Strunje, Grdenića (igrali su za suprotnu stranu), Brajka, Kelihara (ozljeđeni), Petkovića (opravdano izostao) i Radoša.

 

nk-udarnik-ns-zagreb-12

 

 

UDARNIK – NS ZAGREB: 0 – 0
VELIKA GORICA SRC Kurilovec. Gledatelja 100. Sudac: Sejdinović. Pomoćnici: Mužar i Hasanović (svi iz Velike Gorice).
UDARNIK: Feljan-Mihanović, Ladović, Skrbin, Šarić-Milanović, Džaja-Brčić, Matanović, Pralas-Landeka (još su igrali: Kranjčec, Zlodi, Kelava, Franck, Jušić, Krasnić).
TRENER: Boris Perković
NS ZAGREB: Đurđek-Ribić, Ivkovčić, Vrbat, Mioković-Lihić-Šipuš, Brujić, Vragolović, Lovrić-Štulec (još su igrali: Mandić, Šimunec, Pavliš, Juranović, Baučić, Kakša, Hasan, Filipović, Tabaković, Krznar, Čibarić, Rebernjak, Lazov, Švigir, Ivić, Grdenić, Strunje, Orlović).
IZBORNIK: Tomislav Gričar

 

galerija fotografija


Otkazan koncert

Državno Natjecanje iz geografije