Prijava

Vaša prijava

Klas bolji od Mraclina


Klas je nakon prošlotjedne pobjede u gostima zabilježio nova tri boda i tako ostao već treću utakmicu neporažen (Lomnica 1:1, Kupinec 1:0). Sastavi Mičevčana i Mraclinaca bili su prorijeđeni odsustvom nekoliko standardnih prvotimaca tako da su i obje klupe za pričuvne igrače bile tanke (3+2). Raritet je i pojava najubojitijeg strijelca Mraclina Ivana Kosa na vratima (standardni vratar Sonyboy Dražić izostao je zbog bolesti).

 

klas-mraclin-13

U početnoj fazi susreta gosti su se bolje snašli i već u 4. minuti imali su veliku prigodu da dođu u vodstvo kada su provozali obranu domaćih, ali je udarac Mateja Čička s ruba šesnaesterca vratar Mateo Sušin nogom odbio u korner. Mraclin je još bolju šansu imao u 19. minuti kada je Ivan Šandor u čistoj situaciji s desetak metara poslao loptu pored vrata. Domaći su prvi put ozbiljnije zaprijetili u 23. minuti nakon prodora Svena Butkovića čiji je udarac Kos izbacio u korner. Klas dolazi u vodstvo kada se Matija Mihalj nakon starta s leđa našao na travi i sudac je bez oklijevanja pokazao na bijelu točku uz burne prosvjede gostiju.

 

klas-mraclin-12

U drugom poluvremenu Mičevčani su diktirali događanja na terenu, u 60. minuti Filip Bedeković je od centra igrališta prodirao i u kontaktu u kutu šesnaesterca je pao, sudac je samo odmahnuo rukom što je izazvalo žučne prosvjede domaćih, gledališta posebice. Ubrzo iza toga Klas povećava prednost nakon ubačaja iz kuta, Barukčićev udarac glavom Kos brani i onda je ispuštenu loptu vrhom kopačke nes(p)retno pogurnuo u mrežu!?.

 

Jedinstvena županijska nogometna liga – 12. kolo
NK Klas –NK Mraclin 2:0 (1:0)
Mičevec. Igralište Klasa. Gledatelja 70. Subota, 22.10.2016., 15 sati. Sudac: Marko Vuković (Zelina). Pomoćnici: Kristijan Kršak (Donja Zelina) i Tihomir Kocek (Sveti Ivan Zelina). Delegat: Dejan Knežević.

Strijelci: 1:0 – Gusak (30-11m), 2:0 – Kos (62-ag).

 
KLAS: Sušin, Butković, Kundih, Marinčević, J. Tadić (od 83. D. Jelić), F. Bedeković, Smolec (od 67. Lončarić), Gusak (od 87. S. Tadić), Barukčić (cap.), Bubalo, Mihalj. Trener: Igor Barukčić.

 
MRACLIN: Kos, Čičak, J. Domitrović, Ž. Cvetnić, D. Rus, A. Domitrović, Hrženjak, Šandor, Ćevid (od 76. Galeković), Onić (od 66. J. Cvetnić), Šimun (cap.). Trener: Nino Matković.

 
Igrač utakmice: Matija Mihalj.

 

galerija fotografija