Prijava

Vaša prijava

FOTO Velika pobjeda Ivana Njegača u meču protiv Luce Marasca


Boksač Ivan Njegač pobijedio je jučer pred domaćom publikom Talijana Lucu Marasca u svom 10. profesionalnom meču. U prvoj rundi situacija nije dobro izgledala za Ivana, a Luca Marasco zadao mu je težak udarac. No, već od treće runde bilo je jasno da se Ivan dobro pripremio za meč i da je pred velikom pobjedom. Član Boksačkog kluba Velika Gorica potpuno je zavladao borbom i uvjerljivo, u šest rundi, svladao Talijana.

 

“Kontrolirao sam cijelo vrijeme meč. U prvoj rundi sam malo spustio lijevu ruku budući da s njom imam poteškoće, odnosno ne mogu je spustiti do kraja. Napravio sam grešku koju nisam smio i odmah me pogodio. Bio je čist udarac, ali hvala bogu, nije me strašno uzdrmalo. Vrlo brzo se sve smirilo u glavi i mogao sam nastaviti”, komentirao je Njegač kojemu je to osma pobjeda u profesionalnoj boksačkoj karijeri i dodao:”Pobjeda je sjajna i zadovoljan sam. Ovo je bio težak protivnik. Možda sam mogao i bolje odraditi, ali sva ta organizacija me valjda malo umorila”.

 

boks-13

 

“Protivnik je bio opasan. Njegač je u prvoj rundi dobio jak udarac i noge su mu se malo zatresle, ali Ivan je jako dobar i vratio se u meč. Vidjelo se da je Talijan iskusan i opasan. Ovo je za Ivana sad jedna stepenica više. Ponosan sam više od svega i srce mi je na mjestu jer je pobijedio”, rekao je Njegačev trener Vedran Pereković.

 

Ivana dalje očekuju treninzi, a za tri tjedna putuje na sparing u Italiju. Planira još, kaže, odraditi nekoliko mečeva izvan Hrvatske, a iza Nove godine napast će neku od europskih titula i internacionalni pojas prvaka svijeta.

 

Osim glavne borbe večeri, ljubitelji boksa vidjeli su još jedan profesionalni meč te četiri amaterska. Meriton Shala u svom prvom profesionalnom meču pobijedio je Mađara Csabu Schrammela.

 

Galerija fotografija