Prijava

Vaša prijava

U Kurilovcu praznik nogometa


Veliki derbi županijskih prvoligaša istok Dinama Hidrela i Turopoljca (0:3) odigran prošle nedjelje u Novom Čiču u fantastičnom ambijentu pred gotovo 500 gledatelja polako odlazi u povijest a novi vikend u Velikoj Gorici donosi i dva nova super zanimljiva dvoboja.

 

 

28-10-2016 Velika Gorica, nogometna utakmica Favbet II HNL između Gorice i Dugopolja 3:0 (2:) foto: Nikica Topić/cityportal.hr
28-10-2016 Velika Gorica, nogometna utakmica Favbet II HNL između Gorice i Dugopolja 3:0 (2:) foto: Nikica Topić/cityportal.hr

 

Već u petak 11. studenog od 13.30 na gradskom stadionu vodit će se velika bitka između Gorice i Sesveta za drugoligaški tron a dan kasnije u subotu od 14 sati na SRC Kurilovec četvrtoligaši Udarnik i Špansko, sigurno motivirani do srži, ukrstit će pak mačeve za jesenskog prvaka Međužupanijske lige središte. Lider Udarnik ima dva boda više od drugoplasiranog Španskog dok treći u redoslijedu Karlovac 1919. zaostaje već 11 bodova. Trener Udarnika Boris Perković ne juri(ša) grlom u jagode.

 

 

zagreb-ii-udarnik-29

 

“Mi u Kurilovcu izuzetno poštujemo i respektiramo Špansko iz nekoliko razloga. Naš subotnji suparnik do jučer je još bio trećeligaš a momčad kolege Željka Radišića u dosadašnjem dijelu prvenstva dokazala je snagu i kvalitetu. Osim toga, mi smo ljetos u pripremnom periodu nadigrali neke renomirane trećeligaše ali smo u Kurilovcu izgubili upravo od Španskog. Prema situaciji na ljestvici, nama je najvažnije derbi ne izgubiti i tako zadržati mogućnost pobjedom u posljednjem jesenskom kolu i onda prezimiti kao lider prvenstva”- oprezan je Perković u najavi velikog okršaja a dojam je možda i da pila ide pomalo naopako.

 

Udarnik, Boris Perković (1)
Trener Boris Perković želi Udarnik na tronu

 

Kurilovčani u posljednje dvije utakmice kontra Gradića i Dinama (OO) nisu primili pogodak. Velike zasluge za to idu i novopridošlom zadnjem veznom Karlu Stojiću koji se najviše isticao u fazi obrane upornim kvarenjem suparničke igre. “Stojić se izvanredno uklopio u udarnu momčad, nažalost u Obrežu je dobio treći žuti i protiv Španskog mora pauzirati. Time smo jako hendikepirani a ozljedom je načet i naš ponajbolji (vezist) Ante Džaja koji protiv Dinama nije igrao. Kako god bilo, imamo mi na lageru igrače koji mogu uskočiti u svakom trenutku i sigurno možemo posložiti momčad koju će Špansko morati itekako respektirati. Pozivam sve ljubitelje dobrog napadačkog i atraktivnog nogometa da u subotu dođu na SRC Kurilovec i neće zažaliti”- pozivnice je poslao strateg Udarnika Boris Perković.


Državno Natjecanje iz geografije