Prijava

Vaša prijava

Karlo Stojić i Toni Maričević pojačali Udarnik


U finišu jesenske polusezone Udarnik su pojačali Karlo Stojić i Toni Maričević i pridonijeli osvajanju titule jesenskog prvaka Međužupanijske lige središte. Sportski direktor kluba iz Kurilovca Darko Janječić pojašnjava. “Od početka priprema minulog ljeta zbog raznovrsnih razloga rasta(ja)li smo se sa mladim Vjekom Lučićem koji se vratio u matični Turopoljac iz Kuča, Ivan Zagorec je također odlučio vratiti se Poletu u Buševec a ostali smo i bez standardnog stopera iskusnog Ante Radoša (od proljeća braniti će boje Gorice II u nastojanju izboriti rang više). Morali smo u hodu reagirati i najprije smo doveli Mateja Skrbina (još uvijek traje njegova adaptacija na momčad) a u završnici jesenske dionice još i Karla Stojića te Toni Maričevića.

 

 

Karlo Stojić je pojačao Udarnik.
Karlo Stojić

Stojić Karlo je rođen 08.04.1993. Prve nogometne korake napravio je u zagrebačkom Dinamu pa onda odlazi u Croatia Sesvete a zadnjih pet godina prije seniorske karijere igra u selekcijama Lokomotive gdje ga je zapazio sadašnji trener Udarnika Boris Perković a ondašnji Stupnika. U Stupniku je Karlo počeo seniorski nogomet i igrao 3. HNL pod paskom trenera Perkovića dvije godine. Na kratko odlazi u Austriju a potom u Dugo Selo iz kojeg dolazi u Udarnik. Stojić je veliko osvježenje za momčad iz Kurilovca a igra na poziciji zadnjeg veznog i krase ga velika motorika, požrtvovanost, borbenost a i tehnički je vrlo potkovan. Živi u zagrebačkom kvartu Sloboštini a kako i sam kaže sretan je da igra u Udarniku i nada se da će slijedeće godine u Kurilovcu igrati 3. HNL.

 

 

toni-maricevic-i-strijelac-drazen-ladovic-slave-drugi-pogodak-spanskom
Toni Maričević i strijelac Dražen Ladović slave drugi pogodak Španskom.

Maričević Toni je rođen 30.04.1993. Kompletan omladinski staž proveo je u Mladosti iz Buzina gdje je igrao i za seniore a onda prelazi u Dinamo Odranski Obrež. U sezoni 2013/2014 osvaja s Obrežanima prvo mjesto i ulazi u novoformiranu MŽNL središte. Nakon toga odlazi u Austriju gdje igra dvije godine a onda odlazi u Ameriku na školovanje. Vratio se u 10. mjesecu ove godine doma i na poziv moje malenkosti došao je u redove Udarnika. Momčad mu nije nepoznananica jer je u Dinamu iz Obreža na stoperskoj poziciji igrao u paru sa Ladovićem a igrali su tamo još Džaja, Brčić i Kelava. Toni nije igrao tri mjeseca nogomet ali kad se spremi bit će veliko pojačanje za Udarnik, makar je i u zadnje dvije utakmice dokazao kvalitetu i mnogo pomogao a radi se o mirnom i skromnom mladiću koji stanuje u Svetoj Klari”- kazao je za cityportal sportski direktor Udarnika Darko Janječić.


OSNOVNI TECAJ KROJENJA I SIVANJA U UCILISTU