Prijava

Vaša prijava

Evo gdje možete proslaviti najluđu noć u godini


I ove godine u gradovima Zagrebačke županije očekuje vas bogat program za doček najluđe noći u godini. Već smo pisali o tome što vas očekuje u Samoboru i Velikoj Gorici, a evo kako će biti u ostalim gradovima. U Jastrebarskom će velika fešta biti na Strossmayerovom trgu, a program počinje u 21,30 sati otvaranjem igri na ledu uz bogatu ugostiteljsku ponudu dok će vas zabavljati Gospodari tambura.

 

 

U Svetoj Nedelji na Trgu Ante Starčevića novogodišnji program započinje u 22,30 sati uz grupu „Falset“ u grijanom šatoru, a posjetiteljima će se dijeliti kuhano vino. Silvestarski program u Svetom Ivanu Zelini odvija se na Trgu Ante Starčevića i započinje već u 10,30 sati dječjim dočekom Nove godine, dok će večernji program početi u 19 sati.

 

 

Tradicionalno, doček Nove godine na otvorenom u Vrbovcu se održava na Trgu Petra Zrinskog. Program započinje u 22 sata, a za dobru zabavu pobrinut će se tamburaški sastav „Svita“. U ponoć će okupljeni uz prigodni vatromet moći zaplesati valcer. U sklopu „Ledene bajke“ u Zaprešiću dječji doček Nove godine je sutra, 30. prosinca uz besplatno klizanje i „Kuc-kuc“ vatreni tulum. Odrasli će Novu godinu dočekati na Silvestrovo, na Trgu Ivana Pavla II, a za vrhunsku zabavu pobrinut će se Gazde. U Ivanić-Gradu doček je organiziran na Trgu Vladimira Nazora, a zabavni program počinje u 21 sat.


PUTOVANJE INDIJOM