Prijava

Vaša prijava

Božićni koncert umirovljenika u Okuju


Podružnica umirovljenika Okuje organizacijom Božićnog koncerta u prostoru Društvenog doma u Okuju (petak, 28. prosinca) okončala je uspješnu 2016. godinu, godinu u kojoj su njeni članovi pokazali veliku aktivnost, odnosno spremnost da okupe na druženje veliki broj osoba ‘treće životne dobi’. Njihov predsjednik Josip Pokas u protekle dvije godine učinio je mnogo na zbližavanju i suradnji umirovljenika iz nekoliko umirovljeničkih podružnica Grada Velike Gorice.

 

28.12.2016. Božićni koncert umirovljenika u Okuju. Foto: David Jolić/cityportal.hr

 

Božićni koncert u blagdanskom raspoloženju i okruženju prigodnim pjesmama ispunili su Folklorni ansambl Šiljakovina i Mješoviti pjevački zbor Velikogorički biseri (voditeljica Marijana Komljenović). FA Šiljakovina (predsjednik Dražen Lučan), koji je u mjesecu studenom ove godine proslavio 20 godina uspješnog djelovanja, pripremio je čisti blagdanski repertoar te je i ovom prigodom potvrdio svoju glasovnu i instrumentalnu kvalitetu. Velikogorički biseri su jednako tako potvrdili da imaju dovoljno prigodnih pjesama kojima se slavi veliki kršćanski blagdan.

 

28.12.2016. Božićni koncert umirovljenika u Okuju. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Nakon prigodnog domjenka popraćenog kuhanim vinom i ostalim pićima za raspoloženje umirovljenika i njihovih gostiju pobrinuo se Darko Janječić, koji je, inače, stalni pratitelj svečanih događanja u Okuju. Kao i obično, pjevalo se i plesalo do iza ponoći.

 

galerija fotografija