Prijava

Vaša prijava

Međunarodna zračna luka ponovno traži volontere za testiranje novog terminala


Međunarodna zračna luka Zagreb provodi niz testiranja sustava i procedura na novom putničkom terminalu Zračne luke Franjo Tuđman, te im je ponovno potreban angažman građana – volontera. Zadatak volontera bit će da glumeći putnike sudjeluju u procesu prihvata i otpreme putnika i prtljage u novom terminalu.
 
Sljedeće testiranja planirano je u utorak 03.siječnja , stoga pozivaju građane Velike Gorice i okolice da se jave u Zračnu luku Franjo Tuđman, na broj telefona 4562-821 i da sudjeluju u ovom zanimljivom dijelu priprema pred otvorenje novog putničkog terminala, koje je planirano u ožujku.
 
Volonteri moraju biti punoljetne osobe, dakle djeca i maloljetnici ne mogu sudjelovati. Prilikom prijave na telefon potrebno je dati broj osobne iskaznice, s kojom će se volonteri identificirati prilikom dolaska u zračnu luku.
 

foto: Josip Škof

Prijevoz će biti organiziran u utorak, 03.siječnja u 8:30 sati sa autobusnog kolodvora u Velikoj Gorici, autobusom Pleso prijevoza. Testiranje započinje u 09 i traje do 13 sati, a svim volonterima osigurati će se lanch paket i voda. Također je organiziran i prijevoz natrag do autobusnog kolodvora u Velikoj Gorici.
 
Dakle, svi zainteresirani mogu se javiti u ponedjeljak od 08 do 16 sati na tel. 4562-821.
 
Otvorenje novog putničkog terminala Franjo Tuđman u Zagrebu planirano je u ožujku. Impresivni terminal površine je 65.000 m2, kapaciteta 5 milijuna putnika u prvoj fazi, sa osam avio mostova – dva za domaći i šest za međunarodni promet. Arhitektonsko rješenje akademika Branka Kincla, Velimira Neidhardta i Jure Radića u budućnosti će zasigurno postati još jedan prepoznatljivi simbol grada Zagreba i Republike Hrvatske.