Prijava

Vaša prijava

Gorica pomaže mlade nogometaše Vukovara 1991


Nije mnogo trebalo da se vijest o sportskoj opremi koju je Gorica u suradnji sa Alpasom donirala klubovima središta Velike Gorice proširi po Hrvatskoj, a već u prvim danima siječnja stigla je na adresu Gorice zamolba koja se ne odbija. Nogometna škola Vukovar 1991 i službeno se obratila Gorici za pomoć, a evo što nam je o svemu rekao predsjednik Gorice Nenad Črnko:

“Već više godina Gorica želi pokazati svima kako bi sustav sporta trebao funkcionirati, a to je da veliki ne mogu i ne smiju samo uzimati od malih klubova već i ulagati u nogometne škole malih kako bi na kraju što više potencijalnih kvalitetnih mladih igrača mogli skretati u budućnosti prema Gorici. Mi smo taj put davno prepoznali i već nekoliko godina sportskom opremom pomažemo sredinama koje surađuju sa Goricom, a od ovog Božića smo to učinili za svih 20 klubova iz Velike Gorice i Zeline koji čine nogometno središte Velika Gorice. Zahvaljujem Alpasu i velikogoričkoj tvrtki VeGo sport koja se zajedno sa nama uključila u ovu akciju i siguran sam da ćemo to zadržati kao tradiciju i u budućim godinama davati još više. Odmah nakon naše objave primili smo i zamolbu nogometne škole Vukovar 1991 koja okuplja više od 150 djece iz Vukovara i okolice i nismo ni trenutka dvojili, već ćemo sportsku opremu vrijednu nekoliko tisuća kuna uputiti prema Vukovaru već idućeg tjedna. Uvjeren sam da ćemo i dalje surađivati sa klubom iz grada heroja,  ali i da će ovaj naš primjer slijediti i drugi klubovi iz Hrvatske.” – rekao nam je predsjednik Gorice o ovoj lijepoj klupskoj gesti.

Uspjeli smo saznati da u Vukovar odlazi jedna široka paleta opreme koja će uvelike pomoći radu vukovarske škole nogometa, a sastoji se od višebojnih kapica za treninge, čunjeva, slalom štapova, nogometnih lopti i markera.