Prijava

Vaša prijava

TIM KABEL i DC GRZELA 3D LAB na tronu ovogodišnje HVIDR-e


Finalnim utakmicama u svim kategorijama završen je malonogometni turnir u organizaciji velikogoričke HVIDR-e.  Lijepo ispunjena dvorana srednjih škola bila je i ove godine potvrda da se radi o prestižnom malonogometnom turniru koji je u svojih 25. godina uspio očuvati tradiciju i značaj. Na turniru je bilo prijavljeno 46 seniorskih i 18 veteranskih momčadi, što nam govori da u odnosu na prošlu godinu bilježimo povećanje u broju prijavljenih momčadi. Nagrade najboljima podijelili su predstavnici pokrovitelja i sponzora turnira (gradonačelnik Velike Gorice sa svojim zamjenicima i pročelnikom za školstvo i sport, predsjednik Zajednice športskih udruga grada), a čast domaćinu i organizatoru da podijeli najvrijednije nagrade učinio je i ministar branitelja RH gosp. Tomo Medved, koji se uz domaćina Matu Ćorića, te gradonačelnika Dražena Barišića i obratio prisutnima.

 

Turnir je ove godine imao u svojem programu i natjecanja mlađih uzrasnih kategorija velikogoričkih klubova što mu je donijelo na kvaliteti ali i na posjeti pogotovo u završnici turnira. U veteranskom finalu između DC Grzele 3D Laba i CB Kove Heda autodijelova uvjerljivu nadmoć ostvarili su igrači DC Grzele 3D Laba koji su zgodicima Šimića (2x), Ferenčeka (2x) i Jovanovskog uvjerljivo slavili 5:1. U seniorskom finalu Elbi Uniqa je pogotkom Martinca iz prvog dijela dugo držala vodstvo, no u posljednjoj četvrtini utakmice Tim kabel preko Aralice efektno poravnava, da bi svega koju minutu kasnije Mihaljević pogotkom donio pobjedu i naslov svojoj momčadi

 

 

Rezultati završnice:

 

SENIORSKI TURNIR:  POLUFINALE: ELBI UNIQA – GRADUS 3:2 (Matković, Jurić, Duvnjak/ Ivančić 2), Club 100 – Tim Kabel 0:2 (Mihaljević, Jurač)

ZA TREĆE MJESTO: GRADUS – CLUB 100 1:0

FINALE: TIM KABEL – ELBI UNIQA 2:1 (Aralica, Tolić/ Martinac)

 

VETERANSKI TURNIR:  POLUFINALE: FS IVANO ČETVRTKOM U 9 – CB KOVA HEDA AUTODIJELOVI 1:3 (Plepelić/ Hleb 3), MNK Cvjetno Poliklinika Milivojević – DC Grzela 3D LAC 0:2 (Šimić, Smolčić)

ZA TREĆE MJESTO: MNK CVJETMO POLIKLINIKA MILIVOJEVIĆ – FS IVANO ČETVRTKOM U 9 3:0

FINALE: DC GRZELA 3D LAB – CB KOVA HEDA AUTODIJELOVI 5:1 (Šimić 2, Ferenček 2, Jovanovski/ Perić)

 

TURNIR MLADEŽI:  FINALE PRSTIĆA: NK GORICA 03 – NK UDARNIK 0:3  FINALE LIMAČA: NK UDARNIK – NK LOMNICA 4:1