Prijava

Vaša prijava

Akcija u Novom Čiču: Pomozimo maloj Rini oboljeloj od karcinoma koji se jako brzo širi


Športsko-ribolovna udruga “Odra” poslijepodne organizira humanitarno druženje kako bi pomogli svom prijatelju ribolovcu Robertu Bebleu čija se četverogodišnja kćer Rina iznenada razboljela. U Klaićevoj bolnici otkrili su joj karcinom. Operaciju su odgodili jer još nisu utvrdili o kojem je tipu riječ.
 
“Odvezena je u Klaićevu bolnicu. Liječnici su utvrdili da ima karcinom koji se na žalost jako brzo širi. U četvrtak je trebala imati operaciju, ali ona je odgođena jer još se ne zna točna dijagnoza o kojoj se vrsti raka radi. Njezina majka je stalno s njom. Troškovi samog liječenja i boravka u Zagrebu su izuzetno visoki”, ispričao nam je Ognjen Cahun iz ŠRU Odra.
 
Humanitarno druženje počinje u 18 sati u vatrogasnom domu Novo Čiče. Novac za pomoć maloj Rini prikupljat će se kroz kotizaciju i dobrovoljne priloge.
 
“Akciju smo zamislili kroz kartanje bele. Kotizacija po paru iznosi 200 kuna, plus dodatnih 50 kuna za piće. Dobrodošli su baš svi, bez obzira kartaju li ili ne. Uključite se u akciju pomoći Rini, donirajte onoliko koliko možete. Sav novac koji prikupimo uplatit ćemo na žiro račun našeg kolege”, dodao je Cahun.
 
Ako poslijepodne niste u mogućnosti doći na humanitarnu akciju, a možete i želite pomoći, svakako se javite Športsko-ribolovnoj udruzi “Odra”.