Prijava

Vaša prijava

Gorica najavila borbu za vrh uz minimalne promjene u igračkom kadru


Damir Milinović je danas sa kompletnim stručnim stožerom Gorice poveo svoju momčad u nove pripreme. Nažalost vremenske prilike nisu idealne, a snježni pokrivač koji se zaledio zbog niskih temperatura stvarat će dodatne probleme igračima i stručnom stožeru. Kako u Ustanovi za upravljanje gradskim stadionom zbog tehničkih problema sa proračunom nisu uspjeli nabaviti strojeve za čišćenje snijega sa terena sa umjetnom travom nastave li ovako najave snijega, vremenske neprilike učinit će teren sa umjetnom travom neupotrebljivim za ovo doba godine šte će stvoriti problem i ostalim klubovima u kasnijoj fazi priprema.

 

16.01.2017. Velika Gorica – Gradski drugoligaš krenuo sa pripremama za novu sezonu. foto: David Jolić/Cityportal.hr

 

Prvog dana su se treneru Gorice odazvali uglavnom svi igrači koji su i najavljeni da će ostati. Od igrača sa minutažom u jesenskom dijelu već ranije smo najavili odlazak Postonjskog u Inter iz Zaprešića, a Gorica je u međuvremenu raskinula i sa Domagojem Franićem. Od novih igrača su se pojavili najavljeni Žužul i Jokić, a za ostala imena se tek očekuje da se kroz pripreme profiliraju oni koji će doista pojačati redove Gorice. Stručni stožer je prije samog sastanka sa igračima održao sastanak sa vodstvom i administrativnim dijelom Gorice kako bi se dataljizirale sve logističke potrebe unutar kluba. Igrače su pozdravili predsjednik Gorice Nenad Črnko i izvršni dopredsjednik Miljenko Ćorić, naglasivši u svojem kratkom obraćanju jasne ambicije Gorice ka ostvarenju plasmana u I HNL.

 

16.01.2017. Velika Gorica – Gradski drugoligaš krenuo sa pripremama za novu sezonu. foto: David Jolić/Cityportal.hr

 

Zasad se u Gorici ne žele izjašnjavati oko eventualnih novih imena, no, primijetili smo da je pripreme sa Goricom započeo i Matija Špičić, koji je nakon Osijeka bio pola sezone u Dinamu Tbilisi i trenutno je slobodan igrač. Hoće li se iz svega izroditi i nešto više od traženja angažmana u I HNL ili inozemstvu ostaje da se vidi do kraja prijelaznog roka. Još jedan bivši igrač Gorice je u ovom trenutku sa slobodnim papirima bez kluba. Radi se o Nikoli Raku sa kojim je Miljenko Ćorić odradio neformalni sastanak, a iz Gorice ne skrivaju da bi Rak bio pojačanje u borbi za I HNL, no hoće li dvije strane uspjeti pronaći zajednički jezik ostaje da vidimo.

 

16.01.2017. Velika Gorica – Gradski drugoligaš krenuo sa pripremama za novu sezonu. foto: David Jolić/Cityportal.hr

PREDSTAVLJANJE KNJIGE TRAGOVI NA MODROM NEBU