Prijava

Vaša prijava

Mladen Arbanas trener Jelačića


Pisali smo nedavno da je Mladen Arbanas novi trener Botinca i da je izgledna pripremna utakmica sa Goricom II. Zbog toga je bilo čuđenja kada su ljudi iz Jelačića iz Vukovine otkrili da je Arbanas Arći njihov novi strateg.

 

Mladen Arbanas Arči. Foto: Nikica Topić/cityportal.hr

 

Mladen se rado odazvao pozivu cityportala. “Točno je da sam pregovarao sa Botincem međutim stigla je ponuda i Jelačića i odabrao sam Vukovinu za svoju slijedeću trenersku destinaciju. Vukovinčani se nisu uspjeli ekspresno vratiti u Jedinstvenu županijsku ligu a ostala je samo teorija da se i u tekućem prvenstvu mogu ostvariti njihove želje i došlo je do smjene šefa struke. Imam proljetnu polusezonu za posložiti momčad razmišljajući pomalo o novoj sezoni jer realno Turopoljac i Dinamo su odmakli u redoslijedu a teško je očekivati seriju njihovih kikseva”.

 

Mladen Arbanas novi je trener Jelačića iz Vukovine. Foto: Nikica Topić/cityportal.hr

 

Mladen je godinama radio u školi nogometa drugoligaša Gorice. “Da, oko 10 godina ako se pribroji vrijeme rada u Radniku. Vodio sam i seniore Lomnice. Jelačić je izazov jer postoje određene ambicije ali u razumnom roku. Domaći kadar postoji ali su nužna i pojačanja i na tome svi skupa moramo poraditi. Pripreme započinjemo 2. veljače a u planu je 5-6 test utakmica”- otkrio je Mladen Arbanas novi strateg Jelačića iz Vukovine.