Prijava

Vaša prijava

3. HNL je pred vratima Kurilovca


Vodeća momčad MŽNL središte Udarnik iz Kurilovca starta sa pripremama za nastavak prvenstva u nedjelju 22. siječnja od 11 sati na SRC Kurilovec.

 

Udarnik u crveno-bijelim dresovima

 

Bio je u igri i teren s umjetnom travom stadiona u Velikoj Gorici ali zbog tehničkih problema, prvo okupljanje ipak će biti na vlastitom dvorištu. Ispred struke, igrače će dočekati sportski direktor Darko Janječić, trener Boris Perković, zamjenik Jurica Šimir i domar Miro Halilić (vrijednog Miru ostali iz struke prihvaćaju kao punopravnog člana). Očekuju se i predsjednik Filip Gabelica te najbliži suradnici iz Uprave kluba braća Ivica i Robert Krmpotić, Silvio Kranjac, Vlado Stepanić i drugi.

 

Miro Halilić također ima zasluga za uzlet Udarnika. Foto: Nikica Topić/cityportal.hr

 

Poznato je da Udarnik želi plasman u 3. HNL a to je jesenas praktički i osigurano. U kvalitetnu ligu, u kojoj igraju i klubovi s Kvarnera Krk i Opatija te Jadran iz Poreča, Zagorec iz Krapine, Vrbovec, Samobor, Vinogradar, Trnje, HAŠK, Dubrava, Kustošija, Maksimir, Segesta, Stupnik, Vrapče i Dugo Selo, iz MŽNL središte sele dva kluba a treći Karlovac zaostaje iza Udarnika već 14 bodova i morala bi se dogoditi senzacija da Kurilovčani ne uspiju u nakani.


Modelarska liga Zagrebačke županije