Prijava

Vaša prijava

Druga seniorska momčad Gorice dobila Segestu


Druga seniorska momčad Gorice, koja igra u Jedinstvenoj županijskoj ligi, počela je pripreme ranije no udarna stratega Milinovića a u srijedu 25. siječnja odigrana je i prva test utakmica na umjetnoj travi stadiona u Velikoj Gorici kontra trećeligaša Segeste.

 

Radost Gorice II nakon svake pobjede.

 

Trener Perica Vidak bio je nakon utakmice vrlo zadovoljan. “Dobili smo trećeligaša Segestu 2:1. Za prvu provjeru odigrali smo iznenađujuće odlično što raduje a posebno jer su moji ponajbolji pojedinci kroz pripreme priključeni prvoj momčadi. Prvo poluvrijeme vodili smo 1:0 i imali još izglednih situacija za pokoji gol. Posebno dobro odigrao je tada naš još kadet 16-godišnji Patrik Posavec. Drugo poluvrijeme terensku inicijativu imala je Segesta ali poveli smo 2:0 a dobili pogodak dvije minute prije kraja iz prekida. Priliku su dobili svi moji raspoloživi igraci po 45 minuta. Posebno želim naglasiti da su uz godišta 1998., igrala još 4 igrača rođeni 1999. te kapetan kadetske selekcije Patrik Posavec koji je rođen 2. srpnja 2000.!

Patrik Posavec kadet Gorice u seniorskoj konkurenciji. Foto: Nikica Topić/cityportal.hr

Iskusni novopridošli, donedavno kapetan Udarnika, Ante Radoš veliko je pojačanje u našoj zadnjoj liniji a prekrasno je asistirao za drugi gol. Za mladu momčad Gorice igrao je i prvotimac Hrvoje Jančetic koji povremeno s nama trenira zbog termina na radnom mjestu.

 

Protiv seniora Segeste u prvom poluvremenu za Goricu II igrali su Zekić, Rajić, Grgić, Božić, Jančetić, Posavec, Povoljnjak, Desput, Sroler, Roginić i Zubak a u drugom Kamenjašević, Radoš, Šoštarec, Berger, Matić, Tadić, Krpečanec, Čolić, Vrban, Lučić i Šegota.

 

Za Goricu II zabili su Roginić (21. minuta) i Lučić (49) a za Segestu Baća (88)”-otkrio je trener Gorice II Perica Vidak. Novu pripremnu utakmicu druga momčad Gorice igra u subotu 28. siječnja protiv četvrtoligaša Gradića na igralištu s umjetnom travom stadiona u Velikoj Gorici točno u 12 sati.


Vatrogasna vježba Donjeg Turopolja