Prijava

Vaša prijava

Niste pogledali predstavu “I živjele su sretno”? Priliku za to imate 06.veljače


Predstava Scene Gorica “I živjele su sretno” koja je često rasprodana, govori o Trnoružičinoj djevojačkoj zabavi i nije namijenjena mlađima od 15 godina.

Predstava kreira bajkoviti svijet u suvremenom okruženju u kojem ništa nije onako kako se čini na prvi pogled. Kao i u izvornoj bajci, Trnoružica se probudila iz stogodišnjeg sna i upoznala svog princa iz bajke. Dvije godine kasnije oni su se zaručili i odlučili vjenčati. Je li to bila ljubav na prvi pogled? Odgovaraju li si oni savršeno kako su nam pričali u bajkama? Otkrijte na Trnoružičinoj djevojačkoj zabavi, koju je za nju organizirala njezina svadbena kuma Pepeljuga. Kako je Trnoružica prespavala znatan dio 20. i početak 21. stoljeća, tema njezine djevojačke su burne dvadesete, ali bez prohibicije.

Princeze iz bajki u komediji utjelovljuju Jelena Hadži – Manev (Trnoružica), Mia Krajcar (Pepeljuga), Doris Pinčić Rogoznica (Snjeguljica) te Selma Mehić (Bezimena).

Ovaj kazališni komad je po tekstu Nine Horvat režirala Frana Marija Vranković. Scenografiju potpisuje Marta Crnobrnja, kostime Katarina Radošević Galić, koreografiju Selma Mehić, a u autorskoj se ekipi nalaze i dva glazbenika Ivan Čaće i Luka Ivoš.

Predstavu pogledajte u ponedjeljak 06.veljače od 20 sati u Dvorani Gorica.

 


Asistenti za sve jer djeca su prioritet