Prijava

Vaša prijava

Iskusniji Gradićani slomili nekompletnu Goricu II


Mladost Gorice bez Krizmanića, Humeljaka, M. Muhara, Čolića, Radoša, Čureka, Sedlačeka, Povoljnjaka, Tadića i Tomljanovića a četvrtoligaš Pavlice, Ekolla, Škrinjarića i Galea.

 

Zoran Tomčić, trener Gradića. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

Igralo se na -9 i dečkima čestitke za hrabrost i rizik od prehlade. Iskusniji Gradići imali su više loptu u posjedu a mladi Goričani zrelije prigode. U posljednjoj sekundi prvog dijela nakon biljara u kaznenom prostoru gostiju zabio je Ladislav Roginić za 1:0.

 

Gorica II – Gradići. Foto: Nikica Topić/cityportal.hr

 

U nastavku u drugom poluvremenu iskusniji su preokrenuli rezultat u razmaku od 60 sekundi. U 59. minuti Fridrih je desno probio stranu a poentirao Mario Šandor za izjednačenje. Samo malo kasnije domaći su kiksali u obrani, Marko Kadoić pobjegao i jedan na jedan lako postigao vodstvo Gradića. U 85. minuti opet desno Galo je izigrao dvojicu mladih i neiskusnih čuvara iz Gorice i ubacio a Toni Štefner poentirao za konačnih 1:3.

 

Gorica II – Gradići. Foto: Nikica Topić/cityportal.hr

 

GORICA II – GRADIĆI: 1 – 3
VELIKA GORICA Gradski stadion, igralište s umjetnom travom. Igrano 28. siječnja 2017. od 12 sati. Gledatelja 30. Sudac: D. Rožić (Bševec).

 
STRIJELCI: 1:0-Roginić (45), 1:1-Šandor (59), 1:2-Kadoić (60), 1:3-Štefner (85).

 
GORICA II: Kamenjašević, Božić, Grgić, Huzjak, Matić, Krpečanec, Šoštarec, Zubak, Raić, Lučić, Roginić (još su igrali: Zekić, Vrban, Šegota, Perić, Smolković, Cvetnić, Berger).
TRENER: Perica Vidak

 
GRADIĆI: Kovačić, Lacković, Krstanović, Budimir, Butković, Bogović, Ferenček, Furić, Leder, Šandor, Župetić (još su igrali: Taly, Fridrih, Maslač, Štefnern Kadoić, Sedrich).
TRENER: Zoran Tomčić