Prijava

Vaša prijava

Udarnik na turniru šestorice na Pešćenici


Četvrtoligaš iz Kurilovca u punom je trenažnom pogonu a odigrane su i dvije test utakmice. Protiv petoligaša Jamnice bilo je 0:0 a trećeligaša Kustošije 0:2.

 

Sportski direktor Darko Janječić Žica nije presretan. “Nismo zabili za 180 minuta igre. Drugu utakmicu protiv Kustošije u Rudešu na umjetnoj travi u prvom poluvremenu smo jako dobro parirali renomiranom trećeligašu. U drugom poluvremenu smo pali i momčad Kustošije je bila puno bolja te na kraju zasluženo pobijedila 2:0. Nisam zadovoljan našom partijom protiv, moram naglasiti, jako dobre Kustošije, a moramo se polako početi dizati kako u trkačkom, tako i u taktičkom smislu. Prisutan je umor od jakih treninga, isprobali smo sve igrače ali to nikako ne može biti opravdanje za slabu partiju. Pred nama je još dosta pripremnih utakmica i treninga a svi igrači morati će se jako potrudi da zadovolje naše kriterije”- kazao je Janječić.

 

Igrači i struka Udarnika prije prvog ovogodišnjeg treninga. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

Slijedi turnir šestorice na Pešćenici u Zagrebu. “Na turniru Haška koji se održava od 04.02.2017 do 12.02.2017. igramo 5 utakmica. Igra se na umjetnoj travi 2 X 30 minuta a sudjeluje 6 momčadi. Redom igramo protiv Trnja (4.2. od 11 sati), Stupnika (5.2.-12.30), HAŠK-a (8.2.-12), Samobora (11.2.-14) i Dinama juniori (12.2.-12.30).

 

“Udarnik je zimus ostao bez četvorice igrača. “Odličnog desnog bočnog a standardnog Karla Strunju smo pustili da karijeru nastavi u Austriji i hvala mi na svemu što je dao za Udarnik. Troje mladih ide na kaljenje u druge klubove.

 

“Radi se o Ivanu Matanoviću koji je otišao u Vatrogasac Kobilić, Ivan Landeka je pojačao našeg susjeda Polet iz Buševca a Marko Paradžik još traži sredinu u kojoj će steći puno veću minutažu. Tako smo ostali na željena 22 igrača koji će u proljeće krenuti u boj za prvo mjesto MŽNL središte”- otkrio je Janječić.