Prijava

Vaša prijava

Novi trener Mladen Arbanas obavio prozivku i prvi trening


Županijski prvoligaš Jelačić iz Vukovine sinoć (četvrtak 2. veljače) je započeo pripreme za proljetni nastavak prvenstva. Igrače su dočekali budući predsjednik kluba Boris Marković Boba (izborna Skupština je 24. veljače), dopredsjednici Tomislav Čižmarević i Damir Rogan, tajnik Mario Karapandžić, članovi nove Uprave Saša Matejčić, Tomislav Pedišić i Mario Karaula te novi trener Mladen Arbanas koji je nakon prigodnog sastanka odradio i prvi ovogodišnji trening.

 

Mladen Arbanas. Foto: Nikica Topić/cityportal.hr

 

“Željeno prvo mjesto 1. ŽNL istok na proljeće je realno teško dostupno jer su Turopoljac i Dinamo Hidrel bodovima praktički nedostižni. Drugi dio sezone idemo se stoga ekipirati, dobro upoznati i pojačati na svim razinama pa slijedeće sezone onda napasti prijestolje. Računam na Matejčića, Debijađija, Antunovića, Matkovića, Kovačevića, Biljana, Krunu i Krešu Šipušića, Šanovića, Horvata, Hmelinu, Karlovića, Vuksana, Radača, Igreca te novopridošle Dubravka Kristea (Rugvica), Josipa Sokola (Polet) i Fabrizia Hrkovca (Dinamo Hidrel). U talonu su još tri moguća pojačanja. Dogovorene su kontrolne utakmice sa Mraclinom (5. veljače), Lomnicom (8.2.), Botincem (12.2.) a onda slijedi Kup natjecanje NS Velika Gorica protiv Gorice II. Za trening imamo naš poligon uz glavno igralište u Vukovini te dvoranu u Velikoj Gorici”- ukratko je otkrio novi strateg Jelačića iz Vukovine Mladen Arbanas.

 

Spomenimo još, danas u petak kreče s pripremama i lider spomenute lige Turopoljac iz Kuča. Prvo okupljanje dogovoreno je u 19 sati na igralištu na Knejama.