Prijava

Vaša prijava

Minimalan poraz 1:2 mladih Goričana od BiH prvoligaša


Dok udarna seniorska škvadra trenera Damira Milinovića brusi formu u Međugorju, mlada B momčad drugoligaša iz Velike Gorice i BiH prvoligaš (drugi rang tamošnjeg natjecanja) iz Prijedora odigrali su u subotu 11. veljače od 14 sati iznenađujuće kvalitetnu pripremnu utakmicu snažnog ritma s mnogo lijepih brzih kombinacija uz tri efektna pogotka.

 

Mlada momčad Gorice II. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

U prvom poluvremenu Goričani su bili potpuno ravnopravni iskusnijim gostima. U 35. minuti Gavranović je potegnuo projektil malo iznad grede a pet minuta kasnije Tadić je iz slobodnjaka uzdrmao gredu koju je lopta pogodila i u nastavku akcije. Prijedorčani su poveli odmah početkom nastavka nakon povratne Rokvića i sigurnog pospremanja u mrežu Milana Šakića. Ubrzo je međutim bilo 1:1. Iskusni stoper i najbolji u redovima Gorice Ante Radoš rezanim udarcem pucao je slobodnjak i lopta je iznenadila gostujućeg vratara.

 

nog_zajedničko poziranje momčadi Gorice II i Rudara iz Prijedora. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

Dominantniju igru u nastavku Rudar je okrunio pobjedonosnim pogotkom u 75. minuti. Korner s desna dobro je izveo Gavranović a iznad svih je visoko skočio Srđan Malinović i glavom zakucao loptu u mrežu za konačnih i zasluženih 1:2 za Rudar.

 

 

GORICA II – RUDAR (Prijedor): 1 – 2
VELIKA GORICA Gradski stadion, igralište s umjetnom travom. Igrano 11. veljače 2017. od 14 sati. Gledatelja 50. Sudac: Bilić. Pomoćnici: Meić i Kelihar (svi iz Velike Gorice).
STRIJELCI: 0:1-Šakić (47), 1:1-Radoš (51), 1:2-Malinović (75).

 
GORICA II: Kamenjašević, Radoš, Babok, Raić, Matić, Desput, Tadić, Šoštarec, Lučić, Krpečanec, Roginić (još su igrali: Zekić, Vrban, Šegota, Smolković, Grgić, Berger, Banović, Zubak).
TRENER: Perica Vidak

 
RUDAR (Prijedor): Inđić, Vojnović, Marić, Harambašić, Davidović, Lolić, Gavranović, Popović, Rokvić, Šakić, Čatić (još su igrali: Petrović, Miličević, Panić, Malinović, Paunović, Kuriđa, Kovljen).
TRENER: Zlatko Jelisavac