Prijava

Vaša prijava

Udarnik minimalno dobio juniore prvoligaša Lokomotive


Viđenje utakmice dao je nazočni sportski direktor Udarnika Darko Janječić. “Domaći igrači ušli su u utakmicu agresivno i napadački a plod takvog pristupa je pogodak u 14. minuti utakmice kada je Ante Džaja iz kornera pronašao stopera Dražena Ladovića a ovaj iz blizine glavom zakucao za vodstvo Kurilovčana. Udarnik je i dalje dominirao i u 25. te 39. minuti izradio još dvije stopostotne prilike koje nisu iskoristili Grdenić i Kelava.

 

Udarnik u crveno-bijelim dresovima

 

U drugom poluvremenu odlični juniori Lokomotive pojačali su ritam ali njihove sve akcije i pokušaji završavali su na šesnaest domaćina gdje je obranom Udarnika dirigirao stoperski par Ladović- Toni Maričević te golman Tihomir Feljan. Nakon 90 minuta utakmice pune tempa i lijepih akcija završilo je 1:0 za domaćina a uz gore spomenute posebno se mora istaknuti najbolji na terenu Džaja te Damir Milanović i Mijo Šarić u domaćoj momčadi”- kazao je Janječić.

 
UDARNIK – LOKOMOTIVA (juniori): 1 – 0
VELIKA GORICA SRC Kurilovec. Gledatelja 100. Sudac: Marinčević (Velika Gorica9.
STRIJELAC: 1:0-Ladović (14)

 
UDARNIK: Feljan, Mihanović, Šarić, Milanović, Ladović, Stojić, Džaja, Kelava, Grdenić, Petković, Pralas (još su igrali: Zlodi, Ramljak, Gršić, Maričević, Skrbin, Krasnić).
TRENER: Boris Perković

 
LOKOMOTIVA (juniori): Vasilj, Bojanić, Brezina, Hujber, Čelepirović, Rufati, Đuranović, Prpić, Vinogradac, Jovičević, Skansi (još su igrali: Vrapi, Rihter, Brekalo, Kolega, Perić-Komšić, Majcenić, Drobnak).
TRENER: Besnik Prenga