Prijava

Vaša prijava

Besplatno naučite ukrašavati staklene predmete


U Središnjem odjelu za odrasle u četvrtak možete naučiti ukrašavati staklene predmete tehnikom decoupage. Radionica će se održati u sklopu radionica razmjene vještina Četrti četrtek, a voditeljica je svestrana i kreativna Velikogoričanka, hobistica Katica Ivaci.

”Popularno zvana ‘decoupage na staklu‘ tehnika je koja je nešto zahtjevnija od ostalih vrsta decoupagea, pogotovo ako želite stvoriti predmete koji će imati ne samo ukrasnu, nego i uporabnu vrijednost – pladnjeve, tanjure za kolačiće, čaše, vaze, svijećnjake… Voditeljica radionice Katica Ivaci naučit će nas na što sve moramo paziti dok ‘dekupažiramo’ i otkriti neke ‘cake’ za lakši rad. Potrebno je uložiti mrvicu truda, a ovisno o vašim idejama i kreativnosti, rezultati mogu biti zaista impresivni”, najavili su radionicu iz Gradske knjižnice.

Radionica je besplatna za sve sudionike, dio materijala je osiguran – posebna ljepila, lak, kistovi, salvete i sušilo, a sa sobom je potrebno donijeti predmet koji želite ukrasiti te salvete s motivima koji su vam posebno dragi i koje želite sačuvati na staklu.