Prijava

Vaša prijava

Mlada momčad Dinama II sigurno provezla kroz Kurilovec


Pred stotinjak gledatelja Udarnik je danas u pripremnoj utakmici ugostio na svom travnjaku mladu momčad drugoligaša iz Maksimira – Dinamo II. Iako je bilo najavljeno da će Petev u Kurilovec možda skrenuti i nekog od prvotimaca to se ipak nije dogodilo. Dinamo je u prvih 60. minuta u potpunosti gospodario terenom, a svoju premoć kapitalizirali su modri golovima Gogića (6), Lovrena (28) i Vukmanića (69) Kada se činilo da će Udarnik doživjeti potop, a nakon brojnih izmjena gosti su dopustili domaćima da se vrati u utakmicu. Udarnik je smanjio preko Grdenića udarcem s ruba šesnesterca  u 73 minuti, a za konačni rezultat pogodio je glavom Milanović u 82. minuti.

PRIJATELJSKA NOGOMETNA UTAKMICA

UDARNIK – DINAMO II 2:3 (0:2)

Velika Gorica, SRC Kurilovec – glavni teren, Gledatelja: 100; Sudac: Ivan Čužić;  Pomoćnici: Tihomir Bratković i Tomislav Prpić

STRIJELCI: 0:1 Gogić (6), 0:2 Lovren (28), 0:3 Vukmanić (69), 1:3 Grdenić (73), 2:3 Milanović (82)

UDARNIK: Kranjčec, Mihanović, Milanović, Skrbin, Šarić, Stojić, Džaja, Kelava, Ramljak, Brčić, Brajko (još su igrali: Gršić, Krasnić, Ladović, Grdenić, Petković, Pralas).
TRENER: Boris Perković

DINAMO II: Horkaš, Morris, Uremović, Soldo, Čabraja, Biljan, Đurasek, Gogić, Rašić, Špikić, Lovren (još su igrali: Miškić, Hudeček, Oršolić, Vukmanić, Čiuć, Stanić, Zenko, Briški, Čuže, Plantak, Gabriel).
TRENER: Mario Cvitanović