Prijava

Vaša prijava

Igra Gorice ne ulijeva optimizam pred nastavak prvenstva


Gorica je tek nešto više od tjedan dana pred prvenstvo, ali igra momčadi Damira Milinovića daleko je od očekivane. Od samog početka priprema se traži idealna momčad koja bi u petak 03.03. trebala krenuti u borbu za vrh druge HNL no igra Gorice varira toplo hladno i trenutno je sve daleko od optimizma. Goričani su u prelaznom roku nadoknadili odlazak Marine iskusnim Matošem, stigli su napadači Žužul i Rašić, vratio se Matošević, a u obranu je doveden doskorašnji igrač Lokomotive i kapetan Lučkog Eduard Husinec. Osim odlaska Marine gotovo sve ostalo je ostalo isto, a Matošević, Husinec i Matoš su se odmah nametnuli kao pojačanja. Današnja utakmica protiv Brežica potvrdila je bezidejnost i jalovost u napadu, a treneru Gorice ne preostaje previše vremena da probudi momčad i dobije odziv kakav bi trebao biti na ovakvim utakmicama.

Dodatnu zabrinutost donosi i činjenica da će Smoljo biti spreman tek sredinom ožujka, a da Jančetić i Žutić zbog kartona pauziraju prvo kolo. U posljednjih devet utakmica (Sesvete, Trnje, Maribor, Inter, Cibalia, GOŠK, Zrinjski, Aluminij i Brežice) Gorica je zabilježila tek jednu pobjedu i tri neodlučene utakmice uz pet poraza, što svakako ne može biti optimistična statistika za nastavak prvenstva, a vremena gotovo više da i nema.

 

GORICA BREŽICE 0:0
VELIKA GORICA. Gradski stadion. Gledatelja 50.; Sudac: Jurica Mihalj (Velika Mlaka). Pomoćnici: Sejdinović i Čužić (oba iz Velike Gorice).

GORICA: Juric, Muhar, Husinec, Babok, Sumić, Krsnik, Matoš, Matošević, Rašić, Maloku, Sedlaček (još su igrali: Serdarušić, Tatar, Humeljak, Prskalo, Španja, Žutić i Čurek).
TRENER: Damir Milinović.

BREŽICE: Mujkanović, Martić, Babnik, Azinovič, Špiler, Bučar, Drugovič, Puljiz, Pejić, Božić, Turković (još su igrali: Travnikar, Gavrić, Lokar, Hoxhaj, Hamzagić, Oblak).
TRENER: Antoni Brdik.