Prijava

Vaša prijava

Riječki Houdini u utorak priprema spektakl u dvorani ”Galženica”


Iluzionist Andrej Škedel u utorak će goričkoj publici predstaviti neke od svojih najzanimljivijih trikova. U dvorani ”Galženica” nastupit će u sklopu projekta ”Acta non verba”, kojeg je 2014. pokrenula ”Udruga Izlaz”. Prvi mađioničarski nastup Andrej je imao je s 13 godina, a do sada je imao više od tri tisuće nastupa za mlade te više od tisuću za odrasle.

”Riječki Houdin široj javnosti postao je poznat kada se zakvačen na goreću špagu, na visini od 30 metara, uspio osloboditi iz luđačke košulje. Svoj put kroz opasne iluzije nastavio je opasnim bijegom iz vodenog tanka te ‘Ruskim ruletom’ u kojemu je izbjegao naletima jurećeg vozila. Organizator je i izvođač Magic festa, prvog hrvatskog festivala iluzije i Mystic showa, produkcijski najvećeg iluzionističkog showa u Hrvatskoj”, poručili su organizatori.

Riječanin će u 11 sati održati radionicu u goričkom srednjoškolskom centru, a u 14 sati u Centru za odgoj i obrazovanje. U 20 sati nastupit će u ”Galženici”.

U sklopu projekta ”Acta non verba” održavaju se radionice i druge edukacijske aktivnosti. Mladi Goričani kroz ovaj projekt dobili su priliku upoznati mnoge uspješne osobe s bogatim životnim i poslovnim iskustvom. Vrijednost programa prepoznali su Grad Velika Gorica i Pučko otvoreno učilište Velike Gorice, koji ga od samoga početka podupiru.

Do besplatne karte za nastup riječkog Houdinija možete doći slanjem poruke na mail info@city-radio.hr ili javljanjem u eter City Radija.