Prijava

Vaša prijava

Goričani istrčali 17. Splitski polumaraton


Članovi Maraton kluba Velika Gorica sudjelovali su jučer na 17. Splitskom polumaratonu. Najmlađi predstavnik kluba, Marko Čaić, u prvoj utrci seznone postavio je svoj novi osobni rekord te završio na 22. mjestu. Osim toga, bio je i drugoplasirani u kategoriji U23 za što je nagrađen medaljom. Splitski polumaraton istrčao je za 1:19:57.

Bruno Škrinjarić zauzeo je 33. mjesto s vremenom 1:24:34, a to mu je bilo dovoljno i za 18. mjesto u kategoriji MS. Nakon njega u cilj je utrčao Mladen Tisaj koji je s rezultatom 1:28:40 zauzeo 60. mjesto, a 6. mjesto u svojoj kategoriji.

Matej Janjic rutu polumaratona svladao je za 1:32:18 i osvojio 96. mjesto, a time je postavio i svoj novi osobni rekord. Robert Suman je, opterećen povredom, utrku završio na 555. mjestu.

“Put Splita smo krenuli dan ranije kako bi na sam dan utrke bili što svježiji, što se pokazalo kao odlična ideja. Sve u svemu super smo se proveli, ruta polumaratona je stvarno bila prelijepa, a i vrijeme je bilo blagonaklono”, komentirali su iz Maraton kluba Velika Gorica.

Foto: Maraton klub Velika Gorica

1. mjesto na Županijskom natjecanju iz geografije