Prijava

Vaša prijava

Okušajte se u najboljoj društvenoj igri 20. stoljeća


Ovotjedni program Goričkog kluba mladih počinje s večeri društvenih igara. Očekuje se dolazak 20-tak igrača, a u ponudi se našao i jedan novitet.

”Nabavili smo popularnu društvenu igru Catan, koja je proglašena najboljom igrom 20. stoljeća. Igrači će u njoj, ali i ostalim igrama moći uživati danas od 17 do 20 sati. Svi su dobrodošli i svi su pozvani”, rekao nam je Mario Dilberović iz Goričkog kluba mladih.

U utorak i srijedu od 17 do 20 sati na rasporedu su instrukcije, a u isto vrijeme možete se opustiti i u chill out zoni Kluba.

U četvrtak od 18 do 20 sati održat će se kreativna radionica pod nazivom ”Jastukarnica”, na kojoj će polaznici moći naučiti kako od starih majica napraviti zanimljive jastuke.

”Radionica je otvorena za sve. Potrebno je jedino ponijeti jednu staru majicu, a šivači pribor i punjenje ćemo osigurati mi. Radionicu će voditi volonteri iz Kluba.”, objasnio je Dilberović.

Petak od 19,30 do 21,30 sati rezerviran je za Debatni klub, čiji se članovi pripremaju za natjecanje. Kako kažu, dobro bi im došli novi članovi pa ako volite argumentirano raspravljati pridružite im se.