Prijava

Vaša prijava

Podjela bodova u Gradićima


Pred stotinjak gledatelja u Gradićima po kišnom vremenu odigrano je 16 kolo MŽNL središta Zagreb između Gradića i Karlovca 1919. U vrlo dobroj i borbenoj utakmici sa puno prilika po teškom terenu igrači su pružili svoj maksimum, a gledatelji mogu zadovoljni prikazanom igrom, iako nije bilo pogodaka.
Gosti su u ovaj susret ušli sa ulogom favorita ali domaćin se odlično postavio i eliminirao sve pokušaje gostujućih napadača. Karlovac je preko svog ponajboljeg igrača Dragovića tražio put ka Kovačićevoj mreži, pa je tako izglednu priliku imao u 17. minuti kada je odlično pucao s ruba kaznenog prostora, a domaći vratar Kovačić odličnom reakcijom vrhovima prstiju skinuo loptu ispod same vratnice.
Domaćin je uzvratio u 24. minuti preko Župetića kada je izbio u kontru sam na vratara Demirovića ali u pokušaju loba Damirović izlazi kao pobjednik. U 28. minuti pokušao je i Bogović na jednu odbijenu loptu iz kuta, ali lopta odlazi pokraj vratnice. U drugom poluvremenu igralo se pretežno na sredini terena, domaćin je više držao loptu u nogama, a Karlovčani su se povukli na svoju polovinu terena i čekali prilike za kontre kojih je bilo malo pa je neodlučeno na kraju i najrealnije.

MŽNL SREDIŠTE – 16. KOLO
GRADIĆI – KARLOVAC 1919 0:0
GRADIĆI, gledatelja: 100; Sudac: Branko Lafter (Jastrebarsko); Pomoćnici: Ivan Rešetar (Samobor) i Tihomir Kocek (Zelina); četvrti sudac: Nikola Šimunović (V. Gorica); Delegat: Branko Kušan (Zabok)

GRADIĆI: Kovačić, Rajić, Ferenček, Bogović (od 89. Fridrih), Župetić (od 54. Štefner), Šandor (od 75. Šimunović), Krstanović, Lacković, Budimir, Cindrić, Ekollo (od 64. Butković)
TRENER: Zoran Tomčić

KARLOVAC 1919: Demirović, Magdić, Mićunović, Turkalj, Štefančić, Dragović, Veselić, Poljak (od 62. Matuzić), Pausić, Strgar, Pušić
TRENER: Igor Jelić


9. posavska kobasijada