Prijava

Vaša prijava

Veterani Šibenika u Kurilovcu


U subotu 11. ožujka 2017. od 16 sati na igralištu s umjetnom travom SRC Kurilovec prijateljsku utakmicu trebali bi odigrati veterani Udarnika i Šibenika (najvjerojatnije se igra 8+1). Odakle Šibenčani u Kurilovcu? Pojasnio je Dalibor Meić, naš negdašnji renomirani nogometni sudac a danas povjerenik za suđenje Međužupanijske lige središte Zagreb (četvrti rang natjecanja).

Dalibor Meić. Foto: David Jolić/cityportal.hr

“Poznajem određene ljude iz Šibenika i poveznica sam za gostovanje veterana Šibenika ali onih U-50 i više koji igraju uglavnom mali nogomet. Spomenuta najiskusnija selekcija dolazi u Zagreb već u petak i ima određeni planirani program u metropoli pa i nogometnu utakmicu. U subotu igraju na SRC Kurilovec protiv domaćih vršnjaka ili možda malo mlađih. Planiramo organizirati tijekom godine gostovanje i one “udarne” Šibenikove momčadi veterana pa bi se igralo na prirodnom travnjaku prvog Udarnikovog terena”- otkrio je Meić.

 

Vjerujemo da se treće poluvrijeme podrazumijeva, koje je obično i najveselije te najzanimljivije. Spomenimo da veterani Udarnika službeno natjecanje (prvenstvo NSVG) započinju na jesen.