Prijava

Vaša prijava

Gorici samo remi u Maksimiru


Gorica nije uspjela pobjedom protiv mlade momčadi Dinama zasjesti na vrh drugoligaške tablice. Rezultatom su čini se zadovoljni i jedni i drugi. ali Gorica za prvoligaški izričaj mora tražiti i bodove na strani, a dojma smo da je prva prilika za to propuštena danas. Već u 2. minuti Španja je presjekao loptu na sredini, dodao na rub kaznenog prostora za Tatara koji loše prima i isto tako puca na vrata domaćih i prilika je propala.  Dvije minute kasnije ponovno Tatar ima priliku ali previše komplicira u šesnaestercu.  U 7. minuti Serdarušić je izgubio jednu loptu na sredini terena Dinamo iz kontre akciju završava lijepim udaracem pod gredu, ali Kahlina je siguran i izbacuje loptu u korner. U 16. minuti Jančetić nakon lijepe akcije gostiju centrira u peterac, a u posljednji tren ispred Tatara obrana Dinama spašava vrata i šalje loptu u korner. U 21. minuti danas vrlo dobri sudac Lučić pušta prednost Dinama nakon prekršaja Jancetica na 20 metara ali siguran na golu je Kahlina koji lijepo skraćuje vrlo opasan centaršut. U posljednjim sekundama prvog dijela Tataru nakon odbijene ostala čista situacija ali je lopta završila u Maksimirskoj šumi.

Gorica je u nastavku još ozbiljnije krenula prema golu Dinama. U 50. minuti bilježimo pogrešku obrane Dinama, a Tatar nakon duplog pasa sa Sedlačekom ulazi sam u šesnaesterac, a njegov slab udarac lako kroti Dinamov vratar. Deset minuta kasnije lijepa zamisao Španje ali Sedlacek nije bio odlučan za nešto više. U 65. minuti zabilježili smo i priliku za Dinamo nakon centaršuta Lovrena, ali na odbijenoj lopti najbolje se snašao vratar Gorice.

Druga HNL, 21. kolo
Dinamo II – Gorica 0:0

Stadion Maksimir, igralište Hitrec-Kacian; Sudac: Josip Lučić (Vinkovci), Gledatelja: 200

Dinamo II: Horkaš – Hudećek, Uremović, Morris, Čabraja – Biljan, Plantak; Špikić (74. Fintić), Đurasek (87. Gonçalo), Lovren – Ćuže (80. Gogić)
Trener: Mario Cvitanović

Gorica: Kahlina – Jančetić, Smoljo, Babok, Žutić – Serdarušić, Matoš; Matošević (85. Prskalo), Španja, Tatar – Sedlaček (64. Maloku)
Trener: Damir Milinović