Prijava

Vaša prijava

Došli na korak do osvajanja naslova


Odbojkaši Gorice s rezultatom 25:20, 25:13, 25:14 slavili su u gostima kod OK Daruvara. Tijekom zimske pauze, Goričani su bili svjesni kako će im utakmica protiv Daruvarčana biti od presudne važnosti na putu ka osvajanju 2. nacionalne odbojkaške lige – centar.

„Iznimno sam zadovoljan našim današnjim nastupom. U utakmicu smo krenuli pomalo oprezno jer smo znali što nam ta utakmica znači, no već smo sredinom prvog seta prešli u vodstvo, brzo napravili razliku i sigurno set priveli kraju. U druga dva seta bili smo iznimno uvjerljivi. Pohvalio bi sve igrače na stvarno konstantno dobroj igri i atmosferi koja protivniku gotovo da i nije ostavljala šansu za razvijanjem vlastite igre. Ako već moram izdvajati, pohvalio bi našeg srednjaka Filipa Dumbovića koji je, uz standardne odlične blokove, ovaj puta bio nezaustavljiv i u napadu“, izjavio je nakon utakmice trener i predsjednik Kluba Ivan Šulc.

Ovom pobjedom Goričani su opet stigli pred vrata prve lige. Prošle su sezone odustali od nastupa u Prvoj ligi zbog nemogućnosti financiranja troškova natjecanja.

„Pokazali smo ovogodišnjim drugoligaškim nastupima, ali i prvoligaškim u prethodnim sezonama da nam je mjesto u najgorem slučaju u sredini tablice Prve lige“, dodao je Šulc.

Predsjednik OK Gorica pozvao je sve potencijalne donatore, sponzore i zaljubljenike u sport da im pomognu prvoligaški san pretvoriti u stvarnost.