Prijava

Vaša prijava

Mladost Gorice II remizirala s trećeligašem Samoborom


Drugoligaš Gorica definitivno ima mnogobrojne nebrušene dijamante u svojoj B momčadi i sada treba mudrosti kod završne obrade i stavljanja ih u izlog. U prijateljskoj utakmici protiv renomiranog trećeligaša Vidakovi mladići još su jednom pokazali veliki potencijal ali i karekter jer su bez kompleksa iz 0:2 upornošču i vjerom u svoje kvalitete izvukli remi 2:2.

 

Gorica II-Samobor. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

Samobor je rutinski došao do vodstva zaslugom dvostrukog asistenta Mohača i strijelaca Lukasa Tomića i Filipa Škvorca. Nakon toga u drugom poluvremenu uz još bolju igru Goričani su zasluženo došli na svoje. Najprije je Domagoj Desput projektilom rasparao mrežu gostiju a onda je isti igrač zaradio i kazneni udarac kojeg je Antonio Krsnik pretvorio u konačnih 2:2. Mora se naglasiti da je Gorica II igrala bez ijednog prvotimca koji su otputovali na prvenstvneni dvoboj u Šibenik.

 

Gorica II-Samobor. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

 

GORICA II – SAMOBOR: 2 – 2
VELIKA GORICA Gradski stadion, pomoćno igralište. Igrano 28. ožujka 2017. od 17.30. Gledatelja 50. Sudac: Marinčević. Pomoćnici: Landeka i Čunčić (svi iz Velike Gorice).

 

STRIJELCI: 0:1-Tomić (31), 0:2-Škvorc (53), 1:2-Desput (60), 2:2-Krsnik (80-11m).

 

GORICA II: Zekić, Matić, Šoštarec, Krizmanić, Desput, Povoljnjak, Tadić, Zubak, Tomljenović, Banović, Turkalj (još su igrali: Kamenjašević, Čurek, Božić, Berger, Krsnik, Smolković, Lučić, Roginić, Sudar, Perić).
TRENER: Perica Vidak

 

SAMOBOR: Tvrtković, Makarun, Trupec, Šimac, Rajkovača, Gluić, Brujić, Držić, Škvorc, Tomić, Mohać (još su igrali: Vrančić, Biščan, Mršić, Pagadur, Aljinović).
TRENER: Stjepan Bašić


PREDSTAVLJANJE KNJIGE TRAGOVI NA MODROM NEBU