Prijava

Vaša prijava

Udarnik u subotu čeka Karlovac 1919, Gradići Zagreb II


U subotu 1. travnja 2017. od 16.30 na rasporedu je 20. kolo prvenstva Međužupanijske lige središte Zagreb. Lider Udarnik ima vrlo važnu utakmicu na svojem SRC Kurilovec kontra visokopozicioniranog Karlovca 1919. Kurilovčani su proljetos od 12 mogućih osvojili svega pet bodova (pobjeda, 2 remija i poraz) i pobjeda je imperativ.

 

Jurica Šimir, Darko Janječić i Damir Biškup. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

Draž utakmici u Kurilovcu diže debi novog trenera Damira Biškupa pred domaćim navijačima. Oni koji su nazočili utakmici u Zaboku (2:2) u prošlom kolu govore da je Udarnik 60 minuta igrao izvrsno a kasnije je prosuo vodstvo 2:0. Kiksa u suboti ne smije biti jer drugoplasirano Špansko ima relativno laku zadaću doma protiv Savskog Marofa i Udarnikova prednost od tri boda (bilo je osam) lako bi se mogla ispariti.

 

Zoran Tomčić, trener Gradića. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

Za drugu poziciju na tablici koja također vodi u 3. HNL sada teoretski konkurira i Zagreb II (10 bodova iza Udarnika) ali mladići iz Kranjčevićeve imaju teško gostovanje u Gradićima i neće im biti nimalo lako. Goropadna i našpanana škvadra stratega Zorana Tomčića diže se iz utakmice u utakmicu i ostanak u ligi je izvjestan.

 

Ivica Burić trener Poleta iz Buševca. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

Teško će biti Poletu iz Buševca na gostovanju u Zagrebu na Ponikvama. Momčad Ivice Burića ne igra tako loše ali za primjer, kontra Španskog u prošlom kolu ne iskoriste se zrele prigode za gol (četiri u prvom poluvremenu dok se utakmica lomila) i onda ništa od bodova. Vrijeme curi i Poletu su novi bodovi neophodni za ostanak u četvrtom rangu. Osvojeni na gostovanju bili bi zlata vrijedni.