Prijava

Vaša prijava

‘Štrumpfovi’ i ‘Odjednom tata’ na goričkom velikom platnu


Vikend je pravo vrijeme za odlazak u kino, a naše goričko, donosi animirani film o dobro poznatim plavim bićima – ‘Štrumpfovi – skriveno selo‘ i komediju ‘Odjednom tata‘.

U trećem nastavku popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo prije nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Kakvu će štrumpfastičnu priču donijeti putovanje pogledajte danas u 18 sati. Svi koji ne stignu za vikend, film mogu pogledati zaključno sa srijedom.

Večeras u 20 sati u kinu je komedija ‘Odjednom tata’ o Samuelu koji uživa u bezbrižnom životu bez obaveza na francuskoj rivijeri. Sve dok mu Kristin, bivša, ne objavi da je ostala trudna, preda mu curicu i nestane!

“Samuel pokušava pronaći Kristin u Londonu, ali nikako ne uspijeva. U međuvremenu nađe i posao kao TV voditelj na lokalnoj televiziji. Tijekom godina, Samuel postaje pažljiv i nježan, ali još uvijek nekonvencionalan tata maloj Gloriji koja već ima 8 godina kada se u njihov život vraća bivša”, kažu iz kina Gorica.


FRIK IZ KVARTA Veliku Goricu preletio NLO

Dan otvorenih vrata naše škole