Prijava

Vaša prijava

Književnica Zdenka Mlinar predstavlja svoju četvrtu knjigu ‘Život je radost’


Velikogorička književnica Zdenka Mlinar u ponedjeljak će u 19 sati u Središnjem odjelu Gradske knjižnice Velika Gorica predstaviti svoju knjigu ‘Život je radost‘, podnaslova ‘Priroda i društvo I.’, objavljenu u nakladi Udruge umjetnika Spark Velika Gorica.

Ovo je njena četvrta knjiga, a radi se o zbirci minijaturne lirike, kratkih pjesničkih zapisa inspiriranih malim, ali važnim i ispunjavajućim, uvijek začudnim životnim trenucima.

“Za pjesnikinju Zdenku Mlinar, život je radost, a radost je u ljubavi za stvaranjem, u čežnji za znanjem, za praštanjem i nadasve, u ljubavi za životom koji pruža nemjerljive mogućnosti. Minijaturna lirika Zdenke Mlinar upućuje upravo na to. Dotaknuti život, makar samo na tren, neizreciva je radost”, u prikazu je napisala recezentica Durđa Jandriš Parać.

U predstavljanju knjige sudjelovat će autorica Zdenka Mlinar, recenzentica Đurđa Jandriš Parać, autorica osvrta Zorica Krznar Blagec i Vlasta Zaloker u ime nakladnika, a u glazbenom dijelu nastupaju učenice Umjetničke škole Franje Lučića, violinistice Vedrana Iva Pintar i Lucija Horvat.


Festival PsihoFest