Prijava

Vaša prijava

Brojne ozljede u Udarniku


Za Uskrsni vikend igra se 22. kolo međužupanijske lige središte iz koje dva najbolja kluba sele u 3. HNL. Utakmice se igraju u subotu 15. travnja 2017. od 16.30 jedino Gradići i Libertas iz Novske igraju dva dana kasnije u ponedjeljak u isto vrijeme.

Damiru Milanoviću stradali su ligamenti koljena. Foto: Nikica Topić/cityportal.hr

Lider prvenstva Udarnik u subotu ugošćuje Savski Marof desetkovan ozljedama. Od prije ozljeđenima Brčiću, Šimiću, Zlodiju i Džaji pridružili su se Damir Milanović kojem su u Buševcu stradali ligamenti koljena a Draženu Ladoviću je pukla arkada. Svi spomenuti su standardni igrači i Kurilovčani više nemaju ni izbliza momčad koja je jesenas uraganski započela prvenstvo. Podsjetimo, uz gore spomenute iz kluba su još jesenas tijekom polusezone otišli Radoš (HNK Gorica) i mladi Zagorec (Polet Buševec) a u zimskoj stanci također standardni Strunje te oni s klupe za pričuve Landeka, Matanović, Paradžik…

 

Još ljetos tijekom priprema u Turopoljac je “zbrisao” Vjeko Lučić. To je ukupno 13 igrača i nije ništa čudno što onda u Buševcu Udarnik nije blistao (pobijedili 1:0), prema izvješću novinara. Sportski direktor Darko Janječić je ipak zadovoljan.

Unatoč brojnim ozljedama igrača stručni stožer Udarnika je optimistički raspoložen. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

“Moram pohvaliti kompletnu momčad na čelu s trenerom Damirom Biškupom i njegovom desnom rukom Juricom Šimirom na fer i muškoj igri u Buševcu i pobijedi. Susjedski derbiji su nešto posebno i takve su utakmice vrlo neizvjesne i pune naboja ali zabili smo taj jedan gol preko Nikole Brajka i mirno priveli utakmicu kraju. Za svaku pohvalu je atmosfera u momčadi koja je iskazala veliku podršku našem najboljem igraču teško ozljeđenom Kristijanu Brčiću nabavkom i isticanjem majica s natpisom “Brle, svi smo uz tebe” te tako još jednom pokazali da u našoj svlačionici vlada pravi momčadski duh. U subotu nam u goste dolazi odlična momčad Savskog Marofa i bez obzira na te sve silne ozlijede mi idemo pobijediti i razveseliti naše vjerne navijače. Iz juniorskog kadra uzeli smo tri talentirana mladića. Veseli me da se kroz dva tjedna na travnjak vraća naš dugo ozlijeđeni igrač Hrvoje Šimić i on će biti prvo osvježenje za našu momčad koja je trenutačno napadnuta ozljedama”– kazao je Darko Janječić.

 

Spomenimo, sportski direktor u subotu slavi svoj 45. rođendan i vjerujemo da bi mu pobjeda Udarnika bila najdraža čestitka. Ne sumnjamo onda u veselo i čašćenjem bogato a zanimljivo treće poluvrijeme.