Prijava

Vaša prijava

Naftaš Ivanić iznenadio B momčad Gorice


Rezultat je možda iznenađujući jer se Naftaš bori za ostanak u ligi a Gorica za vrh redoslijeda. Za one koji su gledali utakmicu iznenađenja nikakvog nije bilo jer su domaći pokazali više i zasluženo pobijedili. A kako su igrale nade Gorice pokazuje i podatak da je trener Perica Vidak na poluvremenu napravio svih pet izmjena a da je mogao vjerojatno bi i više. Imali su Goričani u 20. minuti kazneni udarac nakon prekršaja na Desputu ali je Povoljnjaku vratar Karlo Leš paradom obranio i uhvatio loptu.

Radost igrača Naftaš Ivanića nakon pobjede. Foto: mato Paviša/cityportal.hr

Kazna za Goricu stigla je nakon samo tri minute. Iz slobodnjaka je ubacio Dražen Tadić a neprelazni stoper Ivan Bilandžija glavom je efektno loptu poslao u mrežu za 1:0. Naftaš je i dalje bio bolji i prijetio a najopasniji bio je najmlađi na terenu 18-godišnji tehničar i još junior Juraj Spudić. U 36. minuti Spudić je opet napravio dar-mar na lijevoj strani, do lopte je došao Filip Krsnik i centrirao a opet glavom loptu je poslao u mrežu Matija Antolković i bilo je iznenađujućih 2:0.

 

Početkom drugog poluvremena Naftaš je nakon majstorija Spudića mogao sve zaključiti trećim pogotkom, ovako je bilo neizvjesno do samog kraja i posljednjeg zvižduka vrlo dobrog Antonija Vukadina iz Dugog Sela. Mladići Gorice nakratko su zakomplicirali život domaćima u 87. minuti nakon ubačaja Luke Tadića i pogotka glavom Petra Banovića ali 2:1 je bio i konačni rezultat za radost domaćih. Utakmicu je pratio i trener prve momčadi Gorice Davor Mladina.

 

 

NAFTAŠ IVANIĆ – GORICA II: 2 – 1
IVANIĆ GRAD Igralište ŠRC Zelenjak. Igrano 17. travnja 2017. od 16.30. Gledatelja 100. Sudac: Antonio Vukadin (Dugo Selo). Pomoćnici: Mihael Milin (Zagreb) i Štefo Bičanić (Dugo Selo). Delegat: Stjepan Pajač (Sveti Ivan Zelina)
STRIJELCI: 1:0-I. Bilandžija (23), 2:0-Antolković (36), 2:1-Banović (87).
NAFTAŠ IVANIĆ (4-2-3-1): Leš-Kelšin, Korman, I. Bilandžija (od 33. B. Radoš), Marić-Maras (od 82. Jagodić), D. Bilandžija-Antolković (od 61. Lasić), Spudić (od 84. Medved), F. Krsnik-D. Tadić.
TRENER: Patrik Oković
GORICA II (3-4-3): Zekić-Božić (od 46. Matić), Krizmanić, Rajić (od 46. Šoštarec)-Čurek (od 46. Sudar), A. Krsnik, Povoljnjak (od 46. L. Tadić), Desput-Banović, Žužul 5 (od 46. Roginić), Lučić.
TRENER: Perica Vidak
IGRAČ UTAKMICE: Juraj Spudić