Prijava

Vaša prijava

Do kraja tjedna bit će poznati kandidati političkih stranaka za čelna mjesta Grada Velike Gorice


Političke stranke u narednih nekoliko dana predstavit će svoje kandidate za čelna mjesta u Velikoj Gorici i Zagrebačkoj županiji, odnosno ljude koje će građani moći birati 21. svibnja na lokalnim i regionalnim izborima.

Sutra u 10,30 sati svoje kandidate za zamjenika gradonačelnika predstavit će koalicija SDP-HSS-HL će u izbornom stožeru kandidata za gradonačelnika Aleksandra Horvata.

MOST Nezavisnih lista Velika Gorica nastavlja s tribinama u Velikogoričkim četvrtima i mjesnim odborima, a na sutrašnjoj, u 19,30 sati u Jagodnom, predstavit će se Nezavisna lista Josip Kosanović. S mještanima će razgovarati i predstaviti im se i MOST-ov kandidat za gradonačelnika Velike Gorice Alan Šembera.

Dan kasnije, 21. travnja u 11 sati u salonu Pučkog otvorenog učilišta, svoje kandidate za župana i zamjenike župana Zagrebačke županije te kandidate za gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika Velike Gorice predstavlja gorička podružnica stranke Bandić Milan 365 Stranka rada i solidarnosti.

HSP i HČSP će u subotu, 22. travnja, u 18 sati u Pučkom otvorenom učilištu potpisati Sporazum o zajedničkom izlasku na izbore za gradonačelnika Velike Gorice, članove Gradskog vijeća te za Županijsku skupštinu Zagrebačke županije. Tom prilikom predstavit će i zajedničkog kandidata za gradonačelnika Velike Gorice Krunoslava Hrvačića.