Prijava

Vaša prijava

Ksenija Krajnović kandidatkinja Živog zida za županicu Zagrebačke županije


Živi zid danas je predstavio svoju kandidatkinju za županicu Zagrebačke županije Kseniju Krajnović, kandidata za gradonačelnika Zaprešića Vjerana Skurjeni i kandidata za gradonačelnika grada Vrbovca Stipu Magića.

Tom prilikom predsjednik stranke Ivan Vilibor Sinčić rekao je kako obilazi cijelu zemlju i gdje god dođe, naiđe na isti model upravljanja kojeg naziva neo feudalni model u kojem je važnije tko je čiji nego tko je kakav.

“Mi se protiv takvog sustava žestoko borimo i nudimo našim stanovnicima, napokon, mogućnost za koga mogu glasovati. Također se trudimo razbiti strah u ljudima od suočenja s lokalnim moćnicima i pokušavamo ohrabriti ljude da se kandidiraju i aktivno utječu na stanje oko sebe. Za sada nam ide izvrsno, predstavili smo kandidate za skoro sve županije i još jednom pozivam sve ljude da nam se priključe” izjavio je Sinčić.

Ksenija Krajnović, kandidatkinja za županicu Zagrebačke županije, istaknula je kako će kao županica svoj rad usmjeriti na probleme, poput lošeg ovršnog zakona i deložacija, zbog kojih ljudi u županiji, ali i u cijeloj Hrvatskoj, osiromašuju i propadaju.

“Protiv sam nepotizma, osobito pri zapošljavanju i u javnim ustanovama. Protiv sam korupcije na svim razinama, koja potkopava i urušava temelje našeg društva. Protiv sam kamatarenja i neograničene moći banaka, koji dovode do sve većih podjela u društvu na bogate i siromašne. Upravo stoga, gledajući zdravim očima i s čvrstim stavom da je politika samo servis građanima, ponudit ću promjene koje će svim stanovnicima Zagrebačke županije donijeti boljitak”, kazala je Krajnović.

Vjeran Skurjeni, kandidat za gradonačelnika grada Zaprešića i Stipe Magić, kandidat za gradonačelnika grada Vrbovca složili su se u tome kako su postojeće strukture HDZ-a u njihovim sredinama paralizirale demokratske procese i razvitak gradova, te kako će se oni kroz rad u gradskim vijećima zalagati za transparentnost i javno prikazivanje načina upravljanja financijama i pozivanjem građana za aktivno sudjelovanje u donošenju odluka koje se tiču lokalnih sredina.