Prijava

Vaša prijava

Osigurajte besplatan prostor za izlaganje svojih proizvoda na ‘Otvorenim dverima’


Zagrebačka županija jedan je od organizatora sajma poljoprivrede, malog gospodarstva i obrta ‘Otvorene dveri’ koji će se od 12. do 14. svibnja održavati u Vrbovcu.

Na sajmu se očekuje velik broj izlagača, a za sve njih sajam će imati i edukativni karakter jer je planiran čitav niz okruglih stolova, panela i stručnih predavanja na kojima će se sudionicima sajma pokušati pomoći u njihovom poslovanju. Također, za izlagače i posjetitelje planiran je i bogat zabavni te kulturno-umjetnički program za vrijeme trodnevnog održavanja sajma.

Zagrebačka županija je za izlagače koji imaju sjedište na području županije osigurala besplatan prostor za izlaganje na ukupnoj površini od 1000 četvornih metara. Maksimalan besplatni prostor po pojedinom izlagaču iznosi 10 četvornih metara te je prosječna veličina štanda na sajmu 2×1 metar, a ukoliko netko od izlagača ima potrebu za većim izložbenim prostorom, cijena 1 četvorni metar dodatnog izložbenog prostora naplaćuje se od 80 do 150 kuna – ovisno o mjestu na prostoru sajma.

“Molimo sve zainteresirane izlagače da što prije popune i pošalju ispunjenu prijavnicu na e-mail: uog@zagrebacka-zupanija.hr kako bi na vrijeme osigurali svoj besplatan prostor za izlaganje na sajmu. Prostor za besplatno izlaganje poljoprivrednika, gospodarstvenika i obrtnika popunjavat će se redoslijedom prijava, odnosno do maksimalnog iskorištenja 1000 m²”, kažu iz Zagrebačke županije.