Prijava

Vaša prijava

Jelačić u Vukovini demolirao Ban Jelačić iz Banovog


Nakon što je u kolu ranije Jelačić iz Vukovine u Kučama srušio lidera prvenstva Turopoljca (1:2) i zakomlicirao mu poziciju, u subotu 22. travnja demolirao je 7:0 i imenjaka iz Banovog nedaleko Vrbovca. Prvo ime neravnopravne utakmice bio je kapetan domaćih Josip Matejčić. Zabio je popularni Joža tri komada; prvi podvaljivanjem u svoj lijevi kut, efektnim udarcem i isto takvim preciznim lobom.

Zvonimir Karlović postigao je prvi na utakmici utrčavanjem na prvu vratnicu majstorski pospremivši ubačaj Ivana Šanovića a svoj drugi za 4:0 klizakom je ubacio u nečuvanu mrežu na asistenciju mladog Ivana Panića. Dva je zabio i nezadrživi također Ivan ali iskusni Mikulin.

Momčad Jelačića iz Vukovine nakon pobjede 7-0. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

U 47. minuti silovitim i preciznim udarcem sa 16 metara a za 5:0 u 60. minuti probio se kao tenk pored dvojice čuvara i vratara Jantoljaka te poentirao. Nekompletni Vukovinci nisu imali slabijeg igrača a zanimljiva je bila sigurna igra Fabrizia Hrkovca prvi put na desnom stoperu.

 

Gosti su imali tri velike prigode i ni jednu nisu znali iskoristiti. Matija Trošić (4. minuta), Dražen Tarandek (14) i Tihomir Svečnjak (55) išli su sami na vratara Krunu Šipušića koji im je sve poskidao. Domaći Karlović u 23. minuti glavom je pogodio gredu.

 

 

JELAČIĆ (V) – BAN JELAČIĆ (B): 7 – 0
VUKOVINA Igralište Jelačića. Igrano 22. travnja 2017. od 17 sati. Gledatelja 50. Sudac: Matija Spudić. Pomoćnici: Tomislav Tadijanović (oba iz Ivanić Grada) i Krunoslav Anić (Križ). Delegat: Zoran Smrekar (Zagreb).

 
STRIJELCI: 1:0-Karlović (2), 2:0-J. Matejčić (17), 3:0-Mikulin (47), 4:0-Karlović (49), 5:0-Mikulin (60), 6:0-J. Matejčić (72), 7:0-J. Matejčić (81).

 
JELAČIĆ (4-2-3-1): Kruno Šipušić-Vuksan, Hrkovac, Horvat, Kreši Šipušić-Hmelina (od 12. Panić), D. Matković-Karlović, Matejčić, Šanović-Mikulin.
TRENER: Mladen Arbanas

 
BAN JELAČIĆ BANOVO (4-4-2): Jantoljak-A. Dumbaj (od 71. Hajdak), Da. Tarandek, Dr. Tarandek, H. Dumbaj-Aračić, Svečnjak, Franjić, Trošić-Juričić, Z. Tarandek.
TRENER: Tomislav Zajec

 
IGRAČ UTAKMICE: Josip Matejčić