Prijava

Vaša prijava

Gorica pobjedom zadržala priključak…


Niti loš dan Gorice nije pomogao danas Dinamovoj mladosti, pa je tako i u šestoj službenoj utakmici ove dvije momčadi u II HNK Gorica ostala neporažena. Gorica ima problem koji se vuče sa ozlijedama mlađih igrača (Muhar, Matošević, Maloku), a Humeljak i Sedlaček igraju već nekoliko utakmica u nizu i to se osjeti. S druge strane Dinamo ima mogućnost rotirati i svih jedanaest igrača svakih nekoliko kola i kad uđu u kontinuitet to je itekako vidljivo na momčadima koje gube širinu. Osjetili su to i nogometaši Solina u uvjerljivom porazu u prošlom kolu, a zamalo je to osjetila i Gorica. Od samog početka momčad u plavim dresovima je krenula agresivno, a Gorica se tražila. U 10. minuti Dinamo je imao najveću priliku na utakmici kada su uzastopno u gol pucali Čuže, Muhar i Lovren, ali Kahlina je izašao kao pobjednik.

Dinamovu nepreciznost kaznio je Smoljo pogotkom glavom nakon ubacivanja iz kuta u 16. minuti. I taj pogodak je ostao i jedini na utakmici, iako je Gorica opasno živjela u posljednjih deset minuta kada su gosti svim silama tražili poravnanje koje se ipak na kraju nije dogodilo. U slijedećem kolu Gorica gostuje u Sesvetama. Utakmica se igra u petak 28.04.2017.

Druga HNL, 29. kolo

Velika Gorica, 22. travnja, gradski stadion, Gledatelja: 350; Sudac: Jakov Titlić (Hrvace)

GORICA – DINAMO II 1:0

Strijelci: 1:0 Smoljo (16)

GORICA: Kahlina – Jančetić, Smoljo, Husinec, Žutić – Serdarušić, Matoš; Humeljak (63. Pejić), Španja (75. Radoš), Tatar – Sedlaček (46. Prskalo)
Trener: Davor Mladina

DINAMO II: Horkaš – Morris (63. Hudećek), Uremović, Soldo, Čabraja – Gonçalo (57. Đurasek), Muhar; Ćuže (80. Plantak), Fintić, Lovren – Miklić
Trener: Mario Cvitanović


Obilježili smo Dan planete Zemlje