Prijava

Vaša prijava

Gorica II se ispromašivala i glatko pobijedila


Gorica II je propustila prigodu da u vrlo korektnoj utakmici dobrano napuni mrežu gostiju iz Rakovca, ali njeni igrači propisno su se ispromašivali, pogotovo u prvom poluvremenu. Do polovice prvog dijela šanse su prokockali Šime Žužul, Petar Banović (dva puta), Ivan Krizmanić i Ladislav Roginić. Vodeći pogodak postigao je Domagoj Desput koji je iz mjesta s 18m zabio loptu u rašlje. Nakon toga i dalje se igralo u jednom smjeru, prema vratima gostujuće momčadi. Banović je u 30.minuti promašio vrata iz blizine, a u 40.minuti isti igrač je udarcem glavom zamalo promašio okvir vrata.

Početkom drugog poluvremena u 50.minuti Petar Lucijan Čurek, najmlađi igrač na terenu (09/99), u slalom stilu pretrčao je pola igrališta i pogodio gredu, odbijenu loptu Banović je udarcem glavom poslao u kut za obranu vratara i korner. U 57.minuti Čurek je ponovio svoj paradni slalom i uposlio u šesnaestercu Banovića koji iskosa s lijeve strane oštrim udarcem pogađa suprotnu malu mrežicu za 2:0. Ivan Krpečanec je u 69.minuti na desnoj strani kaznenog prostora okrenuo suparnika i pogodio suprotnu vratnicu. Konačni rezultat postavio je Roginić iz kaznenog udarca dosuđenog zbog igranja rukom.

23.04.2017. Velika Gorica – HNK Gorica II – NK Rakovec. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Jedinstvena županijska nogometna liga – 25. kolo
HNK Gorica II – NK Rakovec 3:0 (1:0)
Velika Gorica. Gradski stadion (teren s umjetnom travom). Gledatelja 50. Nedjelja, 23.04.2017., 10 sati. Sudac: Matija Spudić (Ivanić Grad). Pomoćnici: Mato Josipović (Križ) i Zvonimir Landeka (Velika Gorica). Delegat: Ivica Mađer (Obedišće). Strijelci: 1:0 – Desput (26), 2:0 – Banović (57), 3:0 – Roginić (87-11m).

GORICA II: Jurić, Sumić (od 46. Šoštarec), Desput, Krsnik (cap.), Radoš, Babok, Čurek, Žužul (od 66. Božić), Roginić, Banović (od 61. Krpečanec), Krizmanić (od 46. Povoljnjak). Trener: Perica Vidak

RAKOVEC: Badenić, Suša, Ribić, Grežina, Pušić, Grgoić, Baček, Novoselec (od 72. Kožar), Matić, Pajsar, Jendriš. Trener: Željko Majcen