Prijava

Vaša prijava

Udarnik izbačen iz Kupa NSZŽ


Nekompletni Udarnik oprostio se od kup natjecanja na razini Zagrebačke županije a moglo je i drugačije završiti. Izostanak ozljeđenih a ponajboljih iskusnih Brčića i Milanovića morao se osjetiti a nakon prvog poluvremena u svlačionici je morao ostati i ozljedom načet Petković strijelac prvog gola za momčad trenera Damira Biškupa. Vrijedi spomenuti da je kod Udarnika na desnom bočnom zaigrao od samog početka mladi Petar Krasnić.

Udarnik-Vrbovec, 3. kolo Kupa NSZŽ-e. Foto: Nikica Topić/cityportal.hr

U vrlo dobroj utakmici Vrbovec je u prvih pola sata iskoristio sve slabosti u redovima Udarnika i poveo s tri gola razlike. Za 0:1 Uremović je u 11. minuti odigrao dubinsku za Antonija Borošu koji je zabio rezantnim udarcem izbliza pored nemoćnog Kranjčeca. U 23. opet Antonio ali Kokot pokupio je takozvanu ničiju loptu, krenuo u okomit slalom pored neodlučnih čuvara i prizemnim šutom poentirao i bilo je već 0:2. Novi šok za Udarnik tri minute kasnije. Lijepa i duhovita kombinacija više igrača Vrbovca zaključena je poentiranjem Silvija Malkoća izbliza pored ukopanog vratara Udarnika. Kurilovčanima se, izgledalo je tako, nije pisalo dobro ali Biškupovi dečki zaigrali su do kraja kako znaju i do 45. minute zabili dva a mogli su i izjednačiti. Najprije je Goran Petković efektno pogodio svoju lijevu vratnicu od koje se lopta zabila u mrežu u 39. minuti. Već u slijedećoj kombinaciji domaćih Džaja je ubacio a Brajko glavom zabio i bilo je 2:3.

Udarnik-Vrbovec, Kup NSZŽ-e. Foto: Nikica Topić/cityportal.hr

U nastavku igrali su uglavnom domaći udarnici i redali redom prilike koje nisu iskoristili Pralas (46. min.), Stojić (48), Džaja iz slobodnjaka (51+65), Grdenić nakon udarca Šarića i odbijanca (72), Kelava (78).. Vrbovec je vrebao iz kontri i imao dva pogođena okvira vrata. Nakon utakmice igrači Udarnika ostali su sjediti na klupi za pričuvi razočarani što su ispali iz kup natjecanja na ovakav način. Takav je nogomet, ne pobjeđuje uvijek bolji, kazao im je strateg Biškup i naglasio da već u subotu mogu sve ispraviti također doma u prvenstvenoj utakmici kontra Zagreba II.

 

 

UDARNIK – VRBOVEC: 2 – 3
VELIKA GORICA SRC Kurilovec. Gledatelja 100. Sudac: Bionda. Pomoćnici: Benković (oba iz Zaprešića) i Lacković (Jablanovec).

 
STRIJELCI: 0:1-Boroša (11), 0:2-Kokot (23), 0:3-Malkoć (26) 1:3-Petković, 2:3-Brajko (41).

 
UDARNIK (4-2-3-1): Kranjčec-Krasnić, Ladović, Skrbin, Šarić-Stojić, Džaja-Brajko, Petković (od 46. Kelava), Grdenić (od 77. Šimić)-Pralas (od 60. Ramljak).
TRENER: Damir Biškup

 
VRBOVEC (4-4-2): F. Jendriš-Horvatić, Tomić (od 46. N. Jendriš), Petak, Malkoć-Colarić (od 57. Bradič ), Čosić, Kokot (od 64. Gomerčić), Dimović-Uremović (od 64. Dodić), Boroša (od 46. Colarić).
TRENER: Ante Klarić

 
IGRAČ UTAKMICE: Filip Jendriš