Prijava

Vaša prijava

Gorica u petak po bodove u Sesvete


Pred nogometnim Turopoljem je još jedan zanimljiv vikend. Klubovi koji se bore za naslov prvaka u svojim ligama Gorica, Udarnik, Gorica II, Turopoljac i Mladost Obrezina imaju imperativ pobjeda jer svaki novi izgubljen bod može biti koban.

Velikogorički drugoligaš starta prvi već u petak 28. travnja rano od 16 sati u Sesvetama (prenosi TV). Momčadi trenera Mladine igra samo trobod i onda čekanje kiksa glavnog konkurenta za 1. HNL Rudeša koji trenutno četiri kola prije kraja ima i 4 boda više od druge Gorice.

Foto: Nikica Topiæ/cityportal.hr

Četvrtoligaš Udarnik je “prokockao” veliku bodovnu prednost pred drugim u redoslijedu Španskim i suficit je sada samo tri boda. U subotu 29. 04. u Kurilovec od 17 sati stiže Zagreb II. Posljednje dvije utakmice, prvenstvenu kod Save u Strmcu Samoborskom i u kupu doma kontra Vrbovca dečki trenera Damira Biškupa su nesretno izgubili a za novo posrtanje više opravdanja ne bi bilo bez obzira što u 3. HNL ide i drugoplasirani. Također u Međužupanijskoj ligi središte u istom terminu Polet će tražiti bodove spasa u Zaboku kod Mladosti a teško će biti i Gradiću u Odrnaskom Obrežu jer Dinamu isto gori pod nogama.

U petom rangu Gorica II još gaji nadu u proboj na čelo ali za takva što bodovi u Kerestincu kod TOP-a su neophodni. Igra se u subotu od 17 sati kao i u Mičevcu gdje bezbrižni Klas ugošćuje Vatrogasca iz Zdenaca. Bodove spasa tražit će Lomnica kod Sutle a okršaj otpisanih Lukavca i Mraclina na rasporedu je u nedjelju od 17 sati kod prvospomenutog.

Foto: Nikica Topić/cityportal.hr

U šestom rangu vodeči Turopoljac mora prekinuti protiv susjeda iz Turopolja bodovnu sušu ali neće biti jednostavno jer gosti žele pobjeći sa začelja. U istom rangu Buna ide na lijevu obalu Save u Oborovo, Meštrica gostuje kod Zvekovca a Vukovinski Jelačić kod Dinama Hidrela koji proljetos igra rekreacijski i krajnje je vrijeme da nekoga i pobjedi. Vatrogasac će doma u Kobiliću kontra Lonje liječiti frustracije iz Turopolja (poraz i visoke kazne za nestašne) i samo pobjeda je najbolji lijek.

U zadnjem sedmom rangu drugoplasirana Mladost u Obrezini u subotu od 17 sati upisuje nova tri boda protiv Croatije a Kupa u Pokupskom će pokušati isto u sudaru sa Donjom Zelinom.